När man har testat ALLT och lite till…

…vad gör man då?

Jag som sett fram emot snabba svängar vad gällde den här okända lilla personen *suck*

Snopet sitter jag nu här och har ont ända ner i ljumskarna och riktigt jäkla illa mår jag också.. Blääh..

Jag borde inte ha tagit för givet att detta skulle gå snabbt och smärtfritt bara för att det är nr 3, för det verkar ju helt klart kunna gå X antal timmar till trots att jag idag provat just… ALLT.. och lite till. Har till och med varit ute och skottat snö och hackat is på gården. Jag har småsprungit små bitar under mina promenader och jaa.. allt annat man skulle göra också.

Så nu tänkte jag helt sonika lägga mig raklång i soffan och bara oja mig en stund. Ska försöka prata förstånd med magen och kanske även försöka mig på att muta bebisen på något vis. Måste bara göra mig säker på att jag blir förstådd haha…

"Kom ut nu kompis, du får bestämma vad vi ska se på TV i en hel vecka.. eller så lovar jag att du får vilken mat du vill heeeela veckan lång haha…"

Väskan står packad i hallen och kläderna ligger där de ska så när det väl händer så är det bara att hoppa i kläderna o grabba väskan och spurta iväg.

Nåväl, uppdateringen blev tyvärr inte mer spännande än så här. Hoppas på mer spännande nyheter nästa gång!

Och som den ömma moder man är så kommer det ännu en liten bild på mina två underbara barn som snart blir det magiska TRE.. ett lyckotal om ni frågar mig såklart!

Favvobilden på stor syster och liten bror

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Askeborn

    Hmm jasså är det så pass segt 🙁 Va trist och jobbigt, hoppas du kan vila mellan varven så du inte blir helt j-a slutkörd.

    Massa kramar och jag fortsätter hålla alla tummar å tår!

  2. Sanna

    Ja 3 dagar kvar på min bebis-räknare! För mej alltså, du har ju gått över tiden för längesen!? Jag hoppas jag får bebis i helgen, det skulle va perfekt, men det verka ju inte bli som man vill!
    Försökte packa min bb väska idag men det gick inte så bra….får göra ett nytt försök imorrn
    Jag kunde aldrig bestämma mig för vilka kläder jag skulle ha med, dessutom verka inte både mina och bebbens kläder rymmas i samma så jag måste nog byta väska eller ha två, större risk för att glömma den ena då, haha

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Askeborn (2010-03-23 21:11)
    Nu är de inte roligt längre.. Jag fattar inte varför det händer MASSOR på kvällen, men så fort jag somnar så avtar allt 🙁 Ska jag sluta sova kanske? Haha…

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-03-23 23:53)
    Tänk att vi NÄSTAN e framme vid mål 😀 Kom att tänka på den där kvällen när vi jobbade och pratade om att vi va exakt lika gravida.. känns som en evighet sen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.