Jag borde väl…

…sova nu.. eller åtminstone ligga i sängen med min underbara bok. Men min sovstund imorse gjorde mig lite kvällspigg så jag kan ju lika gärna dra nytta av det.

Jimmie ligger i soffan och jag myser med min kompis datorn i andra änden av rummet. Supernajs faktiskt.

Min dag tog slut innan den ens börjat känns det som men jag har i alla fall träffat två av mina vänner och vi har ojat oss lite för varandra. Det är så skönt att man kan skratta lite åt varandras små vedermödor. Det känns liksom lite lättare sen. Det kallas visst för: Avdramatisering. Dagens verb helt enkelt.

Sen har jag varit på lassa ikväll och hälsat på Roger. Känns ju dritt att han ska måsta ligga där, men han får ju i alla fall massa godis och roliga tidningar. Ni ser?! Det går att se saker ur en hyfsat ljus synvinkel. Alltid nåt! Kom ihåg att optimism är A och O. Glöm aldrig det.

Jag tänkte i alla fall ta med mig Rogga till Gällka om nån vecka. Han och hans hjärta mår nog bra av lite norrbottnisk luft. Och jag erkänner att jag längtar otroligt mycket efter att få åka dit. Fasn vad kul det ska bli. Måste ju passa på när man är ledig så här mycket.

Borde gräva fram nån vinterjacka innan jag åker bara för det lär väl vara kallt.. brrr…

Jag såg förresten en kille på Ålidhem idag som hade MIN jacka på sig. Han visste nog inte om det bara. Jag har längtat efter just en sådan jacka och så kommer en loppig liten kille och har på sig den fast JAG borde haft den.. *suck* Smått avundsjuk?? Javisst..

"In my dreams"

Aj vånt it så bäd!

Nä, nu ger jag fasn upp för ikväll. Sov gott alla!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nog är jag borta alltid. Sitter här och funderar på något fyndigt att skriva men hjärnan blev totalt blank, blicken fastnade på skärmen och sedan kom en stor nysning, men fortfarande inga vettiga tankar, hm…hoppas du fick en god natts sömn i alla fall :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>