Det är slut nu…

…på lugna dagar och mysigt morgonhäng i fluffig morgonrock.

Bastian kryper runt och har kommit på hur ROLIGT det är att slita lös listerna. Hans stora starka händer har rejäla nypor, så nu blir det väl att renovera kåken efter hans framfart.

Han har även kommit på hur kul det är att slita lös de sista blombladen på de halvdöa växterna som har nog så svårt att överleva vintern.

Som om inte det vore nog så tycker han att det är superkul att slänga ner knäckebröd på golvet, så hela köksgolvet ser ut som en panerad fiskpinne.

På kvällen är det tvättat, torkat och HELT överallt. Men morgonen därpå omvandlas det mesta i huset till bebiskaos. Hur är det möjligt att den minsta familjemedlemmen kan skapa sån oreda?

Tur att det finns åtminstone två barn i huset som städar upp sina legobitar och tuschpennor.

Ok, jag antar att jag glömt hur det var. Men övergången har gått så snabbt och jag är så trött. Den rosaskimrande bebisbubblan har alltså spruckit nu. BIG tajm alltså.

Men fy fasn vad hääärligt livet är ändå med en jättebebis i huset som numera är mobil som bara den.

"Jag drömmer om de roliga golvlisterna"

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Heidi

  Ja haha det där missn jag från innan, nu har ju min minsting bestämt sig för att inte krypa överhuvudtaget, hon har bestämt sig på att gå direkt. Man kan inte ens tejpa fast hon med magen neråt, haha men det är faktiskt ganska skönt att hon inte far omkring ännu :) får se hur det blir när hon lär sig att gå utan stöd …gulp

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Heidi (2011-01-18 12:25)
  Tänk vad mysigt det vore om de kunde vara bebisar liiiite längre.. haha.. nåväl, det händer ju saker i alla fall *skrattar* Och så är de underhållande till tusen i den här åldern :-D

 3. Marja Granqvist

  Han ser ju hur oskyldig ut som helst när han sover. Jag kommer ihåg hur jobbigt det var… vi fick tömma de nedersta hyllorna på bokhyllorna för jag blev trött att plocka upp böcker och tidningar. Fast egentligen borde man tänka att det är stora äventyr de små är ute på när de kan börja upptäcka sin omgivning.
  Kram

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Marja Granqvist (2011-01-18 22:19)
  Skenet bedrar *skrattar* Han är en riktig upptäckare så nu gäller det att hålla kollen ordentligt. Han blir så glad varje gång han upptäcker nåt nytt som han kan kasta eller dra ner. Äkta lycka :-D *kram*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>