Några presenter..

..inhandlade nu. Eftersom jag ligger lite efter några födelsedagar och lite före Bastians 2 årsdag så har jag idag samlat på mig lite nödvändiga presenter.

Lilla Alva ska få en fin, rosa ballerinadocka (Tur att hon inte kan läsa än)

L*** ska få en jättebra ***! (H*n kan läsa, så säg inget)

Viggopiggo fick nya gummistövlar för det behövdes.

Lille Bastian ska få en banka-boll-i-hål-mojäng, badkarskritor och en ny cykelsadel där han kommer att åka kungligt (Tur han inte heller kan läsa) Dessutom åker vi iväg och tar in på hotell för att lille skrutt ska få börja sin tvåårsdag på ett härligt sätt med god hotellfrukost i en stor matsal för att sedan få ta sig ett dopp på paradisbadet med pappa och storebror. (Gissa var?)

Och när jag ändå hade spenderarbyxan på så blev det en pocketbok, ett par yllesockar och en bodylotion till mig själv. Plus en låda Ben & Jerrys glass.

Så ni kan ju förstå att jag är på gott humör ikväll.. Dessutom har min lillebror varit här och hälsat på hela två gånger idag. Trevligt.

Hoppas alla som läser får en riktigt skön helg!

"Kan Ni FÖRSTÅ.. Att jag fyller TVÅ…?!"

 

Etiketter: , ,

10 kommentarer

  1. Linda

    L*** ska få en jättebra ***! (H*n kan läsa, så säg inget)
    Där menar du såklart ”Hen” 😛

    Nu till det viktiga, vilken pocketbok köpte du?

    Och hurra för B, liiite i förskott. För han kommer att få våra paket i efterskott.
    Ha det så trevligt på hotell och bad. =)
    Kraam till alla fyra

  2. Lisa

    Nä, det kan jag faktiskt inte förstå! Tiden går svindlande fort, det är bara att hänga med och göra det bästa av sin tid här på jorden. 🙂

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linda (2012-03-23 23:19)
    Haha.. fast tänk om man bytte ut * mot en VALFRI bokstav.. va coolt! Joo.. Hän ska få en kul bok.. smsar dig så hän inte tjuvläser hehe..

    Vilken dag vill ni komma? Vi kanske kan ta en middagsdejt hos oss i samma veva? 🙂 Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisa (2012-03-24 07:24)
    Åren går och vi med dem! Sant. Man ska göra det bästa av sin tid här på jorden.. den är ju förhållandevis kort med tanke på hur länge man är död *skrattar*

  5. Sanna

    Grattis till Lilla B lite i förväg 🙂 Vi borde försöka ses i veckan för jag kommer endast jobba dagtid, typ halv nio-tre tiden, så jag har ju resten av dagarna fria och hänger i stan 🙂 Kanske bara kan komma förbi en lite stund annars någon dag med Millie innan eller efter vi hälsar på Johan på sjukhhuset?

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2012-03-25 00:30)
    Det låter ju som en trevlig plan.. det är verkligen dax att ses med ungarna *skrattar* Ska hålla tummarna för J stenhårt imorrn. Det kommer gå JÄTTEBRA!! Hälsa honom det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.