Dagens sms…

…ska bli en ny kategori i min lilla blogg.

Med tanke på hur blandad kompott det varit på sista tiden i kommentarsfälten så känner jag att jag ska dela med mig av ännu mer glada och trevliga själv-boostande inlägg.

Och varför skulle jag inte göra det? Idag verkar ju det mesta bara handla om att man ska vara så jävlig och så provocerande som möjligt. Man ska vara så vidrig man bara kan och man ska trampa ner varandra så mycket som möjligt. Man ska önska livet ur sina medmänniskor och man ska gärna hota och skrämmas också. Könsord och svordomar är också något som verkar poppis att lämna i bloggkommentarer haha…

Hade det varit tjugo år tidigare så kanske jag skulle ha gråtit och slitit mitt hår varenda dag över kommentarer som handlar om att jag är efterbliven, dum i huvudet, ful och allmänt vedervärdig…

*Jaa.. so what?*

Idag är jag som sagt inte arton, utan trettioåtta år. Jag har gått igenom mycket och har haft min beskärda del av både glädje och sorg. Precis som det ska vara i livet. Inga konstigheter alls.

Jag kan ta att folk vill spotta mig verbalt i ansiktet via kommentarer i bloggen. Det är helt i sin ordning. Ibland kan jag till och med tycka att det är underhållande att se folks dumheter i skrift.

Så nu ska jag bli ännu dummare och fulare och e-lackare och mer provocerande genom att dela med mig av massor av bra och trevliga saker…

Haha.. Där fick du din jä-el! *räcker ut tungan*

Dagens sms (kategori trevligt!)

"Helena! Jag önskar att du kunde ****** (hemlig fras) du har så härlig energi inom och utom dig. Fler av dig gör världen underbar!"

Tack! Det värmde och jag blev så glad!

Och helt ärligt så är jag hellre älskad av dem som känner mig än hatad av dem som inte känner mig. Hur logiskt som helst!

Mammamonstret med huvudet i det blå men med fötterna på jorden trots allt…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till anna (2012-08-29 09:08)
    *skrattar* Åh, jag antar att du måste vara den ”självutnämnda” drottningen av skvaller då? :-)

    Eftersom du får vara talesperson för ett helt kvarter alltså. Wow! Jag är IMPAD!

    Men jag förstår att avundsjukan sticker dig i ögat. Jag kan helt enkelt inte rå för att jag är snygg FAST jag är medelålders. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>