En grejt dag helt enkelt…

Japp, en sådan har jag haft idag.

Den här dagen började med att vi ALLA försov oss. Inte ens lille B vaknade i "vanlig" tid, det vill säga: halvsex i ottan. Närå, halvåtta vaknade JAG och insåg att katastrofen NÄSTAN var ett faktum (fast bara nästan) Alla hann iväg i tid och jag gick faktiskt och la mig igen eftersom jag var galet trött efter en natts joxande med lille B.

Jag hade en inbokad intervju i eftermiddags och jag ville ju vara pigg, alert OCH välkammad inför denna intervju.

Sagt och gjort, jag sov en stund och sedan gav jag mig iväg till den stora staden UMEÅ eftersom jag först hade en viktig dejt inbokad med en mycket viktig person. (Före den viktiga intervjun asså…)

Vi gick iväg till fantastiska SCHMÄCK där jag tänkte konsumera skrämmande mängder med koffein som jag kände att jag skulle behöva denna mörka och halvdystra dag.

Vi satte oss vid fönstret, ni vet det STOOORA fönstret som vetter ut mot kungsgatan… Då händer följande:

Två män går förbi men tvärstannar utanför fönstret och tittar in på oss. De kommer in på schmäck och ställer sig vid vårt bord och den ena mannen vänder sig mot sin kompis och säger:

"Kolla… det här är ju Helena.. Hon som jag berättade om! Hon är så jävla bra…"

Jag blev först lite stum…

Vad säger man liksom??

Men sen bytte vi några artiga fraser och de två männen gick vidare.

De lämnade i alla fall en varm känsla hos mig trots att jag inte känner någon av dem. 

Jag blev väldigt glad över det mötet och jag kommer att minnas det alltid.

Sedan konsumerade vi i vanlig ordning massor av koffein och utbytte lite positiv energi med varandra innan det var dags för min intervju. Den gick rätt bra vill jag tro och även om jag inte blir erbjuden den interna utbildningen som jag gärna vill gå, så har jag ju redan en fot inne så oavsett hur det går så är jag glad och nöjd över att ha blivit påtänkt för en intervju.

Det blir vad det blir helt enkelt.

Och när jag kom hem så låg det ett fantastiskt besked i min brevlåda: Nämligen en operationstid för lille B. Yippiiiee.. *gör vågen*

Innan jul så kommer min minsta prins att höra lika bra som andra barn. Världens bästa julklapp eller vad? Åh, jag är så glad!

Hoppas att just DU har haft en lika bra dag som jag har haft!

Avslutar med en intetsägande bild på min nya mössa…

Som jag fått Gratis på Konsum:

HEJ… på alla möjliga språk!

Fin eller hur?