4 generationer

Idag har vi haft familjehäng hos mina föräldrar. God mat, lugn och ro, trevlig samvaro och bara allmänt gemytlig stämning. Dessutom är min fina mormor på besök så vi var hela fyra generationer till bords idag.

Det bästa och roligaste med min brokiga familj är vi alla trivs tillsammans oavsett ålder. Ibland förundras jag över att vi faktiskt är fyra generationer och att åldersspannet är allt från tre år till 76 men att vi ändå är så lika i mångt och mycket och hur mycket vi alltid har att prata om och hur otroligt mycket vi har att tillföra varandra.

Jag gillar verkligen min familj. De är fantastiska var och en och ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag dem :-)

mimmis 002

Min mormor är en mycket vacker kvinna.. Nu som då!

mimmis 006

Stiligt par som ordnat fina barn, fina barnbarn och fina barnbarnsbarn…

Coolt som tusan!

heart

Dagens ord:

 • Familj
 • Kärlek
 • Gemenskap
 • Utveckling
 • Hopp

 

Ha en skön kväll!

:-)

Etiketter: ,

8 kommentarer

 1. Anna H

  Förstår vad du menar! Det är guld att kunna umgås över generationerna, jag tror många saknar det och det skapar bara distans! Kram //a

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej Anna! Ja, jag tror också att vi måste uppskatta vårt umgänge med våra övre och undre generationer :-) När man är ”mitt i livet” finns det så mycket som ska hinnas med.. men jag tror absolut att vi måste prioritera bättre vad gäller att umgås med dem vi älskar :-)
   Kram H

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej.. Ja, det har du nog rätt i :-) Hoppas allt är bra med er. Det vore kul om vi kunde ses snart igen.. bebis va ju så underbar!! <3

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>