När man är sjuk…

..så är det viktigt att ha några favoritställen där man kan få mysa ifred. Speciellt då man har vattkoppor och INTE vill sitta nära någon eftersom skinnet kliar och sticks, ja då kan det vara mysigt att tömma mys-filts-tunnan på ALLT och sätta sig där i. Här får inte ens kaninen plats och här kan man ha det väldigt skönt! Iklädd Pollypyjamasen och med humöret på topp trots virus!

IMG_0998

Mysgubbe i mystunna!

Det andra favoritstället är i ena hörnet på den inglasade balkongen. Här kan man gå ut naken och linda in sig i en mysig filt och titta på bussarna när man vill. Hit ut smiter lille B gärna då han vill vara ifred. Ibland tar han med sig några böcker och ett av nallarna. Då brukar vi tjuvkika på honom genom köksfönstret och konstatera att han är den sötaste och prickigaste unge man kan tänka sig.

IMG_0987

Myskille på mysbalkong!

Ja, så här har vi det hos oss just nu. Livet rullar på med många prickar, trasig bil, kraschad dator, (tack och lov att vi får några tusingar tillbaks på skatten!!) tidiga kvällar, MYCKET tidiga morgnar och ganska så vardagliga saker.. Jag har det rätt bra även om jag såklart önskar mig lite mer energi. Vi sover oss igenom livet just nu känns det som men det är väl helt okej med tanke på familjens tillstånd?! Det är alltid en dag imorgon också och framöver så kanske jag har lite mer spännande grejs att komma med!

Tills dess:

Hare finfint allihopa!

Etiketter: ,

4 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, det har du rätt i 🙂 Fast i vårt fall så skulle de nog inte få plats hemma haha,,,

      Hmm.. en bastutunna vore väl toppen?! 😀

  1. Sanna

    Shit jag tvärkollade på bilden innan jag zoomade in den och tänkte faktiskt på Freja när det var Bastian som satt där 🙂

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, Freja och Bastian är så galet lika varandra på vissa bilder 🙂 Ibland tittar jag på honom och inser att han nästan är en kopia!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.