Trevliga sms å hemma igen…

…och ännu några kloka ord från en fantastisk vän som skrev detta:

”Tro inte på allt Du hör.. Det finns minst tre sidor av varje historia: Din, Deras och den sanna…”

Och visst är det ju så?

Speciellt kul är det när man genomskådat somliga som väljer att vinkla sina egna ”sanningar” så att det passar dem själva som handen i handsken. Men dessa skjuter ofta sig själva i foten i slutändan och då står de där… (med bara EN fot…?) alldeles ensamma med en ”sanning” som kanske inte var så vattentät trots allt?

Haha… Ja, jag säger som Lille B:

”INTÄ Lolit”

 

:-D

Ett annat trevligt sms som plingade in idag handlade om en inbjudan till en dejt i skogen med trevligt sällskap, roliga hundar och svampplockning någon dag i veckan. Det går inte att motstå och jag ser redan fram emot den dejten. Och annars har jag inte mycket att tillägga denna kväll annat än att det är galet skönt att vara hemma efter en skitjobbig-superdupig-dryg-jäkla-hemsk bilresa från Gällivare! *suck* Mina smågrabbar är inte skapta för att sitta stilla i en bil en hel dag. Så är det bara!

Men jag och Jimpa har levt pensionärsliv med min älskade mormor och morfar och jag tror att jag har sovit sisådär tio timmar per dygn. Jag har även varit på Thai-massage (aj aj.. det gjorde ont, men det var skönt efteråt haha..) läst tre böcker, ex antal gamla Allers och jag har haft det OFÖRSKÄMT bra!

Hoppas Ni andra också mår toppen!

IMG_1677

”Aj lajk ässämäss”

 

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>