Sjukt roliga…

…saker som blev sagda igår. Men… you had to be there.. Haha..

Vi var några stycken i blandade åldrar och blandade kön som spelade geni. Ett par glas vin eller öl hade samtliga deltagare fått i sig och det gick bra som fasn för bägge lagen. Några deltagare var fnissigare än andra och jag bestämde mig för att skoja till det när nästa fråga kom. Jag är fena på att låta allvarlig och totalt seriös och så här löd min ”hittepåfråga”:

”Vilken kille har en pinne i röven?”

Varpå två deltagare ropar i munnen på varandra:

”Pinnocchio”

och

”Zlatan”

Haha… Jag menar… BÄGGE svaren var ju HUR roliga som helst och vi höll på att garva läppen av oss resten av kvällen. Det var helt enkelt SKITROLIGT… Men som sagt: You had to be there… 😀

Nåväl, nu har halva helgen gått och jag insåg att jag varken bloggat eller läst bloggar på flera dagar. Jag har inte ens rört min dator (!!?)

Men jag har faktiskt haft rätt många hemmaprojekt all min lediga tid som gått ut på att sätta om alla gröna växter, städa grabbarnas rum, rensa bort hälften av hela familjens kläder och byta gardiner. Så, jo.. jag har varit kusligt huslig och tro det eller ej. Det har varit riktigt kul och nu är det städat och ganska tomt på prylar här hemma. Riktigt skönt.

Höstens anfall av Feng Shui är härmed över 😀

IMG_1905

Den nakna damen hänger numera ovanför min soffa och det är så fint så fint @ my place @ fairytaleroad!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.