Kvällens fantastiska final

Kvällens fantastiska final

Kvällens fantastiska final… Jag vet att det låter aningens förmätet, och att bilder på vad man äter inte är så uppskattat i bloggvärlden, men jag har förmodligen lagat den BÄSTA bakismaten någonsin alltså! Haha..

Jag har ju jobbat som kock i ungdomens glada dagar och jag har jobbat på tjusiga ställen, storkök, fartyg, lunchhak, skolor och dagis. MEN.. Jag har aldrig i hela mitt liv gjort risotto!! Men så ikväll så kände jag att jag fick någon slags cravings på räkor. Så jag lade manken till och kokade arborioris i vinet som blev kvar från party igår. Hällde på grönsaksbuljong var tjugonde minut i typ en timme. Sedan stekte jag färska champinjoner, zucchini, röd lök och majs och blandade ner i riset. En klick äkta SMÖR och citronindränkta räkor åkte sist ner och ja, jag tror att jag har lyckats överträffa mig själv.
Galet gott och självklart en ny favorit hos mig.

Så nu går jag i säng med en ny bok. Jag är proppmätt, trött, glad och nöjd… fast mest trött. Godnajt alla som läser och när Ni ändå är här: lämna gärna tips om hur just Du lagar räkor 🙂 Aj lavv skaldjur.
Åkej.. sov gott så hörs vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.