Snällt men elakt…

Vi har ganska roliga konversationer här hemma ibland… Lille B som har en ganska försenad språkutveckling lyckas ibland fastna för ord som INTE är så lämpliga och idag lät det så här:

B: ”Hällvättä…”

Jag: ”Näe.. man ska inte säga så..  det är ett DUMT ord och vi ska säga SNÄLLA saker…”

B: ”SNÄLLA hällvättä…”

Jag: *suckar*

För övrigt så har han och jag haft en toppendag idag. Vi har varit hos logopeden på förmiddagen och passade på att ta en ledig heldag tillsammans bara han och jag.

Efter sjukhusbesöket blev det en cykeltur ner på stan där vi började med att köpa en klocka med självaste Batman på. Inte för att han kan klockan, men det var ändå en trevlig sak att få. Vi köper nästan aldrig prylar till våra barn och de efterfrågar sällan saker heller så idag blev det nästan som en julafton för honom. En cool dress på H&M med dinosaurier på blev nästa grej. Och den blev han så exalterad över att vi helt enkelt fick byta om i butiken efter att vi betalt.

Och sedan så kröp / krälade / sprang / hoppade / flög han genom stan som en blandning av superman och en dinosaurie *skrattar* Han är galet rolig att ha och göra med. Men det vet ju alla som känner honom. Han är helt enkelt en toppenkille.

Att socialträna med sina barn är både roligt och faktiskt ganska nödvändigt. Jag kan verkligen inte fatta att somliga tycker att det är ”konstigt” att vi gör det?! Fler borde göra det med sina barn! Oftare!!

Och vet Ni… att idag åkte vi rulltrappa så många gånger att vi tappade räkningen haha.. Det är faktiskt jätteroligt att åka rulltrappa och jag slår vad om att just DU inte ens reflekterar över det när du åker upp och ner… 😀

IMG_1520

”Jag å mamma hänger på stan ibland och åker i rulltrapporna”

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jo.. och det är som extra kul när han väl pratar och det kan ofta bli hur dråpligt som helst haha.. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.