Ofrivilligt oförskämd..

…var jag inatt på krogen.

Efter att ha tappat min kvinnliga partypartner i sista sekunden igår så fick jag helt enkelt hålla till godo med Jimpa och hans fyra polare.

En för tidigt uppdykande taxi på min adress fick oss alla att hastigt fly… och hamna på… (*suckar litegranna*) Trrrrumvirvel: SCHLAGERKLUBBEN! (kommentar överflödig, alla andra ville dit!)

Nåväl.. en överförfriskad tjej kliver fram och undrar om jag kände igen henne. Jag kände mig skitdum, för jag kände ju igen henne.. men jag kunde inte riktigt placera henne! Hon berättade att hon jobbat med min man för x antal år sen och så virvlade hon väg lika snabbt som hon dök upp och i samma veva knackar en söt kille mig på axeln och säger: ”Hej.. jag vill prata med din kompis”

Jag bara: ”Va? Vem? Jag har ingen kompis?!” Haha..

Och han säger: ”Va..?? Har du inga kompisar? Stackars dig..Men tjejen som du pratade med nyss då?”

Jag: ”Nääe.. hon är inte min kompis, men hon heter *** och har jobbat med min man och hon gick ditåt” *pekar*

Han säger tack och innan han går så säger han medlidsamt: ”Hoppas förresten att du hittar en kompis”

Haha… Ja, jag tyckte i alla fall att det var en ganska kul konversation 😀

I övrigt var det väl inte en superspännande kväll. Jag åkte hem före halvett inatt och jag hade en helt NY outfit som jag såklart glömde att fota. Grymt snygga jeans inköpta för en billig peng på en stor klädkedjas barnavdelning och en snygg svart topp! Lockarna i håret regnade ju såklart bort, och mina höga klackar var inte så kompatibla med regnvåta gator men ja.. så är det ju att vara tjej. Vissa saker lägger man stor ansträngning på helt i onödan och egentligen till ingen nytta. Fast det är roligt när man väl gör det.. Att sminka sig och fixa hår är väl i alla fall EN rolig sak med att vara tjej haha… Annars finns det inte så himla mycket mer!

Nåväl, sovmorgon idag och nybadade barn som kom hem från mormor vid middagstid är ju en helt suverän söndag för mamman och pappan på vår adress. Det ÄR faktiskt väldigt mysigt att ha en dag på tu man hand då och då. Vi är verkligen inte bortskämda med det 🙂

Jag gjorde förresten en jättegod risotto med räkor igen idag som bakismat! Denna gång med rödvin. Jag var ju tvungen att testa, men vitt vin är helt klart att föredra!

IMG_2079

Flottig, men nyttig bakismat…

Tomater, röd lök och fetaost till är ÄNNU mera mums!!

Jag och Jimpa hade även köpt varsin bakisläsk 😀

Gissa vilken som är min??

IMG_2078

Ja, det har varit en toppendag på alla sätt. Vilde V har haft en kompis på middag och jag har fått lyssna på de mest fantastiska konversationer… 8-9 åringar är verkligen härliga på alla sätt och vis. Och sjukt underhållande också för den delen! *skrattar*

”Jag är en TOMTE… å om ni röstar på mig så får ni godis…”

Typ sånt! 😀

Jag fixade lite lockar på min ömma moder när hon levererade kidsen. Jag inser ju att det är från henne jag fått min kalufs. Vilket hår alltså…

IMG_2081

🙂

Ja, det var den helgen det! Imorrn är det Måndag och jag ser grymt mycket fram emot det… Av MÅNGA anledningar som jag kanske berättar sen nån gång!

Ha det bra! Vi ses & hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.