”Min fru förstår mig inte”

Ja härregu… *suckar*

Det har dykt upp en å annan karlslok i periferin under de senaste åren (Inte növändigtvis i MITT liv, men ändå) och jag blir lika förvånad varje gång en man / karl/ snubbe använder sig av E-X-A-K-T just den här klassiska klichén: ”Min fru förstår mig inte”

I och med att de ens uttalar orden så gör de ju sig själva till just detta: En kliché! En ganska pinsam sådan. Det gemensamma för alla de män som uttalat dessa ord är att de egentligen helt omedelbart och utan fördröjning borde ställa sig framför badrumsspegeln, ta sig en ordentlig titt och fråga sig själva: ”Vad ska JAG göra för att förstå min fru?”

Ibland blir jag så full i skratt och ibland skäms jag.. fast å deras vägnar. Karlarnas alltså. Att män och kvinnor talar helt olika språk vet vi ju redan vid det här laget, men ibland blir det ju rent av komiskt! En slags galghumor kanske man kan likna det med… men hey… jag är ju bara människa och dessutom en kvinnlig sådan, så vad vet jag om vad / hur män tänker…?

 

Jaa… En hel del faktiskt! Jag har både en kvinnlig och en manlig del av hjärnan som tänker lika bra och ibland så tycker jag så förbannat synd om fruarna och lika ofta så tycker jag så jävla synd om männen… I männens värld handlar det oftast om att de inte får ligga.. med fruarna alltså och i fruarnas värld så handlar det mest om att de sällan blir förstådda eller ens lyssnade på (samma sak typ?)

I männens värld tycker jag också så himla synd om dem eftersom de oftast inte har förmågan att ändra på sin egen situation: Dvs… Att lyfta på sin förslappade röv och säga till sin fru: ”Hörrö… vi ligger ju aldrig och jag är rätt trött på Dig… Ska vi inte ta å skiljas medans vi ännu är vänner..?!”

INNAN man börjar ligga runt alltså…

Kontentan av det hela då? Hmm… Jaa… Kanske att man inte ska gifta sig förrns man har genomgått eländiga perioder tillsammans som innehåller blöjor, nattvak, bajs, lån, amorteringar, trotsåldrar, snor, slappa kroppsdelar, tomma plånböcker, disharmoni, sjukdom, ohälsa, trasiga bilar, taskig ekonomi, elaka ex, andras barn och diverse annat som kan göra livet jähäävligt surt

etc.. osv…

 

VA??! Tänker Ni nu? Kan det verkligen vara så enkelt..?! Joo.. *nickar* Det tror jag faktiskt…

wife

Sant?

Jao.. det tror jag!!

*Går genast och ställer mig framför spegeln*

Happy wife, Happy life…

 

Man får den fru man förtjänar!!

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      *skrattar* Jag vet vad jag vet… jag är ju trots allt i en relation med en jättegullig snubbe som jag känt några år. Vi är gifta.
      Sen är jag i ytterligare några relationer med en och annan trevlig tjej.. så joo.. nog vet jag väl lite i alla fall 😀

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.