Vad har JAG gjort…

..i helgen?

Egentligen massor å inget.. Jag har då INTE trängts på stan och letat onödiga ting bara för ATT det är jul.. Jag har inte heller städat eller gjort tråkiga saker.. Jag har faktiskt haft en riktigt fröjdefull helg hemmavid förutom pyttesmå utstickare hemifrån. Jag har varit barnvakt åt grannens två småkillar som sovit över här och de sov ända till klockan åtta på Lördagmorgon!! Fenomenala ungar som borde lära mina barn att sova så länge också haha..

Sedan har jag fixat lite för MIG själv. Jag har till exempel förnyat de äkta plastnaglarna… Blev sjiiitsnyggt med ljust glitter lite fejdat så där så att naglarna är både piffiga och diskreta.

IMG_2216

Pretty pretty..

Och sedan så har jag äntligen börjat läsa igen efter flera dagar av icke-läsande! Jag har snart läst ut Läckbergs ”Lejontämjaren” Spännande och otäck.. brr..

IMG_2190Butler, Öhrlund å Läckberg är denna helgens kompisar!!

Och jag har saknat Christopher Silfverbielke… FAKTISKT! Fascinerande männscha det där..

🙂

Mer då? Ja, det var väl ganska så läckert att det föll snöflingor stora som popcorn och att det äntligen är lite vitt och ljust här i stan?

IMG_2198

Väderbilder är väl JÄTTEspännande..?

Hahaha..

Å mer då? Näe.. inte så mycket annat än att jag har extrem cravings varje dag för tomatsallad med purjolök, basilikaolja och massor med peppar..

(Intressepil i ögat någon..?)

IMG_2217”Craving…? Är hon gravid månne…?”

Näe.. Inte det inte.. Däremot KÄNNER jag massor med folk som ÄR gravida haha..

Men det får bli en senare historia!

Ja, näst sista helgen före jul och jag har inte åstadkommit något alls som har med julen att göra, men det känns bara skönt. Vi skippar julstök mer och mer för varje jul som går och vi formar sakteliga våra egna traditioner som går ut på att alla ska ha det lugnt och skönt, det ska vara få rätter på julbordet och alla tar med något, julklapparna till barnen ska gå att räkna på en enda hand och pengar som vi/barnen får skall omvandlas till roliga aktiviteter och INTE till prylar. Hellre Bio än nya leksaker typ.

Och nu när tredje julen på Sagovägen närmar sig så lutar vi oss alla tillbaks och bara njuter… av lugnet medans vi väntar!

Min viktiga to-do lista ser ut så här i princip varje dag:

to do

Bra lista att anamma, särskilt så här före jul!

Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.