Lugn och lycka i mitt land..

..typ!

Vad jag tror, vill och vet i alla fall.

Jag har bara blivit så trött och slut av denna galna värld just nu. Har inte mycket att berätta eller säga annat än att jag gömmer mig i pojkarnas mjuka, roliga och glada värld just nu. Här existerar inget annat än nuet.

Deras nu är fantastiskt! Här finns inga måsten eller andra knöliga förväntningar som inte går att leva upp till hur mycket man än försöker.

Alltså är det ingen idé att ens försöka…

IMG_1154

Leksaker på rad, sagoböcker och mys är allt vi behöver just nu..

Saker och ting är inte alltid helt lätt att förstå sig på. Och det svåraste är alla dessa ”vuxna” människor som SÄGER en sak, men menar något HELT annat.. *suck* Shit.. Varför försöker jag ens? Och varför bryr jag mig?

Jag menar absolut inte att vara deprimerande på något sätt.. Jag är bara helt jävla utmattad av att ens försöka förstå mig på allt och alla som bara smilar, ler och ljuger mig rakt upp i ansiktet för att sedan vända sig om och spy galla över den jag är och det jag står för… fy fasn vad svårt det är att bemöta sånt.

Spar på min OCH din energi och bemöda Dig inte från början… Så enkelt ÄR det faktiskt!! Japp *nickar* Faktiskt!! Säg inte att du ska ställa upp när du ändå inte gör det, och säg inte att du ska hjälpa mig när du ändå inte gör det… Svårare än så är det faktiskt inte!

Det stavas:

ÄRLIGHET!!

Det är väldans glest mellan blogginläggen just nu på grund av att jag inte kan sätta ord på allt om snurrar.. För jag vägrar ta åt mig av allt det negativa och därmed har jag minimalt med positivt att dela med mig av… Tyvärr! Jag önskar att det vore annorlunda, men när dessa perioder dyker upp så blir prioriteringslistan ganska tajt som Ni säkert förstår.

Familjen går alltid först och jag LOVAR.. att nästa gång jag bloggar så ska det vara glatt och positivt på alla sätt. För det är sådan jag vill vara (för det mesta)..

Och fram tills den dagen dyker upp så säger jag bara:

Ha det fint!!

heart

Jag hoppas att det inte dröjer SÅ länge 🙂

*Hejdå*

4 kommentarer

  1. Malin

    Jag känner igen mig i det du skriver. Ibland tappar jag tron på mänskligheten. Jag är snart 40 och har gått omkring och trott att alla är som jag – säger vad de menar och menar det de säger. När det INTE är så blir jag så konfunderad. Varför gör man så? Jag begriper inte.

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Lite huvudet på spiken.. Jag menar, man utgår ju från sig själv.. Och det lättaste ÄR ju om alla skulle mena vad de sa liksom?

      När jag var liten trodde jag att så fort man blev vuxen så gjorde man allting ”rätt”… det var en väldigt naiv tanke och den har hängt med mig i många år. Fast det har ju visat sig att det är BARN som har de mest ärliga uppsåten, medans många vuxna trasslar in sig i halvsanningar och andra konstiga saker istället för att säga vad de vill och vad de inte vill!

      Man blir ganska trött. Och så själv när man försöker vara så rak och tydlig man bara kan, så finns det dem som upplever en som ”otrevlig och snorkig” Men jag fattar inte.. Det borde ju vara uppskattat med tydlighet i denna diffusa värld?

      Haha… människor ÄR konstiga ibland 😀

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Ja huvva…du får försöka tänka att vi inte ska begripa allt, jag lovar, jag har också försökt klura på varför vissa är si eller så och hur man bär sig åt, men jag fattar det inte…än, och kommer förmodligen aldrig att göra det heller. Gilla läget…nä, kanske bara acceptera läget, det låter bättre 😀 Och spar din energi på dom som tacksamt tar emot den och delar med sig av sin, det är lättast. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Du är en väldigt klok kvinna Maria! Du är faktiskt väldigt inspirerande och jag öskar att fler vore som Du! 🙂 Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.