Brokigt & krokigt…

är det alltid i en hall som våran.

Med en stycken pappa som har jätteskor, en stycken tioåring med många par skor och en skolväska på ständig stand-by, en stycken snart-femåring med många vantar och mössor eftersom han gärna byter sådant efter humör (!?!) Och så jag då.. ehrm.. en mamma med lite halvtaskigt ordningssinne som gärna fyller hatthyllan med biblioteksböcker, temuggar och högklackade skor haha..

Ja, den pyttelilla hallen var verkligen i STORT behov av en ordningsam person (fast det fick duga med mig 😉 ) som kunde fixa praktiskt åt hela familjens behov på minimalt med plats. Och med tanke på att minstingen i familjen har väldigt dålig syn så krävdes det till exempel en så enkel sak som en påshylla med en påse för varje barn. Påshyllan beställde jag direkt från Norrgavels hemsida då de dessutom lovade leverans före jul.

Jag älskar den och den har räddat våra liv… ehrm.. nåja, det var väl att ta i.. men den har räddat åtskilliga minuter i hallen varje vardagsmorgon när alla ska passera detta lilla utrymme nästan samtidigt! Bägge grabbarna är verkligen noga med vems saker som ligger i vilken hylla!

Så nu kommer de utlovade före och efter bilderna helt enkelt och det enda som inte är klart än är den måttbeställda hallmattan, men den kommer sen!

hallen

Katastrofområdet!!

(inte så inbjudande)

Och sedan blev det så fint, så fint:

IMG_2610

Jimpa svischar förbi som ett spöke i köket…

IMG_2616

Den nästan dolda minihallen med ordning & reda! Vägghängd skohylla och hemmabyggd hatthylla av två gamla lastpallar. Den roliga stövelknekten i mässing snodde jag från morsan, för den stod ändå bara ute i rabatten (!!?)

🙂

Och det bästa är att det inte syns så mycket av hallen från lägenheten sett…

IMG_2606

Ikeas PAX ( i en grund modell: 38 cm djup, 100 cm bred)

Perfekt för vår hall och det ryms MYCKET i den 🙂

Jag är mycket nöjd med resultatet och jag har lagt ner ganska lite tid och pengar, men skillnaden är väldigt stor på före och efter tycker alla som sett det IRL.

Och nu längtar jag till sommaren då alla otympliga jackor plockas bort och hallen bara blir en av och påfart till lägenheten och inte som någon jädra lagringsplats för diverse ALLT… MED plusmeny… haha..

”Ordning å reda popcorn på freda”

 

Ha en skön kväll alla som läser!

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.