Special day…

Vad är alla hjärtans dag? Joo… det är min mammas födelsedag 🙂 Grattis mamma, Du e bäst, Du e den jag gillar mest! 

 

heart

Detta är alltså INTE en dag då jag ägnar mig åt fåniga kommersiella saker som att springa och köpa töntiga nallar, löjligt hjärtformat godis eller dumma kort med idiotiska budskap.

Varför?? Jo, för att jag älskar mina nära och kära LIKA mycket året om… och jag låter dem få veta det också med jämna mellanrum utan att det för den skull behöver kosta mig onödiga slantar som amerikanskt hyckleri talar om för mig att det borde göra… Haha..

Så idag har jag ägnat mig åt min underbara familj, tagit en skogspromenad med den bästa vännen, blivit bjuden på romantisk middag hemma av den bästa maken (det vill säga MIN man för den som inte fattade det 😉 )

Och slutligen så har även min(a) osynliga vän spökat för mig rätt extremt igen och talat om för mig på ett väldigt burdust sätt att jag INTE är ensam.. H*n (eller dem, jag vet inte..) har lagt fram en bok på bardisken som tidigare låg gömd i en bokhylla i ett av sovrummen. Lille B och Viggo sover och Jimpa kollar tv… så VEM har lagt fram boken som dessutom heter: ”Vi är inte ensamma” ??

 

Det frågar jag mig…

Men det ÄR hur coolt som helst…

Jag känner mig lyckligt lottad som har osynliga vänner!

mållgan

Bild knyckt från sverigesradio.se

Mållgan?!

Nope… jag TROR faktiskt att det är fler än en..

(Eller så är det bara önsketänkande!)

Ha en skön kväll / natt! Vi ses och hörs!

🙂

2 kommentarer

  1. Marie Springare

    Tack för födelsedagshälsningen, vi får fira när jag är på banan igen, feberfri i morse men man vet aldrig framemot eftermiddagen. Vill gärna snart träffa er och barnen igen börjar ledsna på ändlösa dagar i sängen eller framför tv:n vilket är allt jag förmår just nu.
    Kramar fån mamma

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja nog är det trist att vara sjuk 🙁 men det lät som hopp om livet idag i alla fall!! Krya på dig i massor så hörs å ses vi snart!! Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.