Om än..

…världen skulle gå under imorgon vill jag ändå plantera mitt äppelträd idag!

IMG_2678

Att hitta rätt kort till rätt person är inte alltid helt lätt!

Men den här var SÅ rätt!

🙂

Jag vill bara lämna en liten hint om att jag lever, och jag har både hälsan och förståndet i behåll. Dock så har jag inte så mycket inspiration för bloggen eftersom ca hälften av min vakna tid innehåller massor med IRL aktiviteter. Somliga är dessutom hemliga!

Men, jag har åtminstone tagit mig i kragen och plöjt skåp och lådor här hemma igen. Jag och en kompis har fixat varsitt loppisbås uppe på Mariedal, så nu tömmer jag lägenheten inför vår och sommar så att jag kan skapa plats och utrymme för mer energi här hemma. Förmodligen så lyckas jag skrapa ihop en fin peng också eftersom det fanns så mycket mer än vad jag trodde!

Ändå har jag gett bort ALLA bebissaker / kläder / skor och småbarnsleksaker. Pojkarna fick ge bort allt till sin enda kusin men jag fick nästan hjärtsnörp när jag insåg att bara allt duplo hade genererat en tusenlapp (minst) begagnat så jag hoppas verkligen att det blev uppskattat och att det leks med i massor! Ju fler barn som leker med avlagda leksaker desto mer positiv energi genererar dessa!

Så dagens bästa tips är helt enkelt att hellre köpa begagnade leksaker än nya.. Det finns så otroligt mycket glädje i sådant som redan är lekt med många gånger och näe.. det är INTE flummigt. Jag har ju sett med egna ögon vad barnen helst leker med och det är sällan de splirrans nya sakerna! Nope, gamla älskade leksaker är de som är de bästa!

Dessutom är det mer försvarbart miljömässigt att oftast köpa beggat! Planeten tycker om det har jag hört 🙂 Dessutom så blir det extra roligt att GÖRA nåt kul för de pengar man tjänat på saker man inte ens använder!

Nåväl, återkommer när jag har mer att förtälja helt enkelt! Hoppas att Ni alla har det bra!

PS: Skohyllan är kvar för den som vill ha 😉 Vi hörs //H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.