Glimtar ur ett vardagsliv…

..Jag har bläddrat en del bakåt i bloggen och sett att jag skrev oftare förut, jag skrev fler inlägg och längre texter och jag stack ut hakan både när jag behövde och när jag kanske skulle ha låtit bli. Men jag ångrar absolut inte ett enda av mina inlägg. Däremot ångrar jag bara att jag ibland kanske visat för mycket av vissa saker som har med min familj och mina barn att göra.

Det här med integritet är ju ett begrepp som kan te sig helt olika för olika människor och vem har egentligen rätt att säga vad som är ”rätt och fel” när det kommer till att dela saker i offentlighetens ljus?

Ett bra exempel är väl min lille B som blev bloggens stjärna redan när han låg i min mage. Jag visade upp honom här i bloggen redan samma kväll som han såg dagens ljus och sedan så har hans framfart kunnat följas under årens lopp som hittills gått. Idag skulle jag förmodligen göra helt annorlunda och jag har inte samma iver att dela med mig av det mesta om det mesta. Av ungefär tusen anledningar.

Ibland kan andan falla på och jag delar gärna små glimtar ur mitt vardagsliv med Er som läser bloggen. Allt från triviala saker som ett vardagsliv innehåller till lite mer allvarliga saker och saker som JAG tycker är viktiga.

Jag gillar fortfarande bloggen och jag har aldrig känt något behov av att byta ut den här kanalen mot instagram och / eller facebook. De som gillar vad och när jag skriver hänger tålmodigt med (och det är jättekul) ibland dyker det upp nya läsare och ibland faller vissa bort eftersom jag i deras ögon helt enkelt ”blivit tråkig”.

Men är det något jag verkligen lärt mig under de senaste åren så är det att ”Var sak har sin tid”. Jag vet inte varför, men jag fullkomligt ÄLSKAR det uttrycket. Det fyller mig med harmoni på något märkligt sätt.. Och jaa, var sak HAR verkligen sin tid och det märks framförallt på mina gudomliga kids!! Så här får Ni några små glimtar av min vardag tills vi ses och hörs igen!

IMG_2819

Färgglad snart-femåring på väg till dagis!

IMG_2809

Härligt färgglada grönisar på sköljning!

IMG_2810

Superfint nytt armband gjort av före detta kollega!

Grönt… såklart! 🙂

IMG_2798

Vi har äntligen kunnat ta balkongen i bruk igen. Här hänger vi en hel del till prickiga vovvens stora glädje.

IMG_2802

Och så: Trendigaste färgen i vår (har jag hört från dem som vet) jag slog till på glitter i champagnefärg och till och med när jag hasar omkring i trista vardagskläder så känner jag mig ändå lite flärdfull! Snyggt som attan..

helenass

Hoppas alla har det bra 🙂

Vi ses och hörs!

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack Anne! Det var verkligen gulligt sagt 🙂 vad roligt att se dig igen!
      Hoppas du också får en härlig vår! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.