Fem fantastiska år..

…med lille B! Imorgon fyller han alltså fem år och för att använda mig av en sliten fras: ”Tiden går allt för fort” och visst är det ju så?

Just nu har vi i alla fall barnens farmor och farfar på besök i en hel vecka och vi har det rätt mysigt fast vi är lite trångbodda just nu. Lille B njuter av sin tillvaro just nu för han har fått en egen ”Lulähåkkijrröjjja” (Översatt: Luleå hockey tröja) och inte nog med det:

Han har skaffat tidernas hockeyfrilla som är så extrem att inte ens åttitalet har sett dess like *skrattar* Han är så grymt härlig på alla vis och han är en stor och stark kille som inte låter sig hunsas av någon! Han har bestämda uppfattningar om det mesta, äter som en häst, har en skitrolig humor och somnar på en minut om kvällarna… Ja, nog är han ett riktigt A-barn. Som dessutom numera har en Lulähåkkijtröja!!

IMG_2935

En EGEN hockeytröja= Lycka!!

IMG_2938

”Kaallt på huvvet”

IMG_2942

Här brukar farfar och lille B mysa… Ser Ni den lilla barnfoten som sticker fram?

😀

IMG_2947

Mysigaste killen som älskar att bädda ner sig med ALLA täcken och kuddar som går att hitta..

Imorgon kommer hela dagen att handla om lille B. Vi har hittat bra presenter som han kommer att digga: En bok om halvan som motorcykelpolis, en actionfigur (hulken) och teenage ninja turtlesutklädnad!

Vi ska frossa i glass imorgon (som alltid) och vi ska fira att han fyller ett halvt decennium!! Hurraaa för vår lille B.

För fem år sedan såg jag ut så här:

tjock

Ring greenpeace: Valen har strandat!!

Haha…

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Har för mig att den va gigaaantisk haha.. Tur att man glömmer hur jobbigt det var på slutet! Svanken började vara farlig 😀

      Vi har haft det så mysigt idag! Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.