Sävlig Söndag!

Efter endast en halv Lördagkväll ute på krogsväng igår så kom jag hem betydligt tidigare än väntat på grund av ganska intressanta käppar i olika hjul. Allt som händer har alltid en mening eller två och jag gillade läget och lämnade kvar drömmen (nåja) om den perfekta utekvällen! Kanske var det lika bra för när jag kom hem så visade det sig att minstingen sov lite oroligt och började bli sjuk.

Så när vi vaknade efter en sovmorgon ända till halvnio (fast egentligen halvåtta va?!) så var det alldeles tyst och tomt. Svärföräldrarna hade smugit ut tidigt imorse och tagit tåget hem så nu är vi alldeles själva igen.

Vi har haft en så mysig vecka och barnen har fått full uppmärksamhet från sin farmor och farfar i princip dygnet runt.. DET, mina vänner är inget annat än ren och skär vardagslyx! Själv har jag knappt öppnat kyl eller frys på en hel vecka och vi har blivit serverade allt möjligt gott!

Jag och Jimpa har haft tid för oss själva, vi har hunnit göra massor med viktiga saker, vi har kunnat yoga när vi velat utan att minstingen ”hjälper till”, vi har blivit servade med hämtning / lämning på dagis, Ja.. vi har helt enkelt haft det oförskämt bra allihopa! Vi har även kunnat ägna oss specifikt åt något vi väntat länge på att få göra och nu fick vi det gjort! Så skönt…

Svärmor tog en ny ”hårbild” på mig igår och jag inser nu att balsammetoden gått in i en helt ny fas.. Nu växer håret så att det knakar och jag upplever att jag har så otroligt ”mycket” hår. Jag har även hittat en ny hårfavorit som är en antistatspray/ balsamspray för hundar och katter (!!) Den är fantastisk och luktar galet gott! Märket heter ”nootie” och jag köpte den på Arken zoo! Duger det åt hunden så duger det åt mig tänker jag 😀

 

IMG_2976

Det börjar bli låångt!!

IMG_2966

Jag har också hittat tidernas coolaste högklackade skor (nästan NYA!) i ett bås på S&F loppiset. Tjugo spänn! Som hittat.. Passade skitbra till min gamla klänning /tunika från Stüssy som jag grävde fram nyligt! Tro det eller ej, men jag har haft den i min ägo sedan jag var nitton år. Kvalité eller vad??

IMG_2975

Mitt roliga halsband: ”Normal people scare me”

Hur coolt som helst 😀

Just nu har vi skönt häng i soffan med hundar, tekoppar, äpplen, barn, yogatidningar, knasiga traderaauktioner och vi har det faktiskt ganska najs! Skönt Soffhäng en Söndag på Sagovägen!

Nu kom mitt vuxna soffsällskap med dagens klokord som vi måste dela med Er och som får avsluta den sävliga söndagen:

”Du kan aldrig fly från Ditt hjärta, så det är bättre att lyssna vad det har att säga”

 

cit: Paulo Coelho

(skön snubbe det där)

😀

Ha de bra!

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja de är verkligen fantastiska på alla sätt 🙂

      Och det är Ni me.. Hälsa morfar att vi ses snart igen!! Hoppas Ni mår bra!! Kram H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.