Avkopplad och nedkopplad!

Ja, så kan man faktiskt sammanfatta läget just nu!

För första gången på några dagar så sitter jag återigen vid en laptop och skriver. För tillfället hemma hos kära mormor och morfar. Jag ska säga att jag faktiskt inte har reflekterat så mycket över att inte vara uppkopplad, utan jag har istället gått in i ”mode avkopplad” Helt suveränt faktiskt!

Tågresan igår gick ganska bra, med undantag två fjortistjejer som var lite taskig mot smågrabbarna så lite dramatik blev det allt. Passagerarna i vår vagn höll andan och följde dramat ända tills en äldre dam erbjöd tioåringen att få låna en tidning så att han kunde läsa den istället för att bry sig om de där ”taskiga småtjejerna”. Ja Herra Jumala… vilken upplösning på dramat! Jag fick helt enkelt säga som det var: ”Att det inte är det lättaste att förstå sig på tjejer i den åldern och att de inte alltid uppför sig som man borde”

Nåväl, fram kom vi och svärmor mötte upp med den godaste maten (som alltid) 🙂 och så fick jag äntligen komma upp till mormor och morfar och mitt lilla rum där jag alltid bor. Mysigt är ju bara förnamnet!

Det är ganska mycket snö överallt än så länge och lite snålblåst, men ljust och vackert!

 

gallka 027

Risk för ras!

gallka 009

 

Snörikt!

gallka 010

Mycke fika blire när man rantar runt hos släkten i Gällka! 😀

Och vilket fantastiskt ljus det är här…

Jag försökte fånga lite… Gick sådär!

Vackert var det på väggen i alla fall!

gallka 022

Och nu ska jag fortsätter min rekreation som både avkopplad och nedkopplad och inser att livet just nu är ovanligt vackert och alldeles magiskt! Jag hoppas att Ni andra också har det toppen med kaffe i koppen och en mössa på knoppen om Ni kanske sitter lutade mot en vägg med ansiktena vända mot solen!

Lovely!!

😀

Vi hörs! Nu ska jag gå iväg och träffa en bebis! 🙂 Ha det bra//H

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nja, sitta lutad mot en vägg, här hemma i stan, är nog inte för att njuta av solvärme i så fall, utan för att hålla fast sig så man inte blåser bort. Ni ser då ut att bara ha det gott, och det hoppas jag att ni får fortsätta med. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Halloj! Ja, jag hörde ju att det var blåsigt och smått grinigt 😀
      Här är det inte så varmt som man kunde önska, men solen skiner och de e ju huvudsaken… Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.