Jag är kär

Jag är kär

Jag är kär! Ordningen är nu återställd.. Adidas Samoa med röda ränder har flyttat in och tagit över efter de grönrandiga.

En på det stora hela en rätt fånig så kallad ”statusuppdatering” haha.. men jag vill liksom dela med mig idag om hur glad jag är för mina nya sneakers!
Denna modell finns ju som bekant inte att få tag på i Sverige och nu när jag har ett par så kommer jag antagligen att vara lycklig varje gång jag tar på mig dem 🙂

Ska akta mig för smutsiga pölar och försöka hålla dem rena i åtminstone en vecka!

Ha det bra allihopa och hoppas solen skiner på er från en molnfri himmel där inga i-landsproblem finns 😉

Ibland räcker det faktiskt med nya gympadojor för att man ska känna sig glad och bekymmersfri..

8 kommentarer

  1. synlig

    Hej Helena! Jag förstår till fullo din glädje över dina nya skor. För mig hänger det med sen då jag var liten, då jag fick nya skor (vilket inte hände så ofta) ställde jag dom bredvid min säng så jag kunde ligga och titta på dom och så känner jag än i dag:)

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej! 🙂 Så var det faktiskt för mig med när jag var liten.. Och det verkar sitta i!
      En gång fick jag ett par vita basketskor i spetstyg och jag fick absolut inte använda dem förrns på skolavslutningsdagen så de stod i mitt rum i någon vecka och jag riktigt längtade efter att få ha dem på mig! En härlig känsla.. och jag använde verkligen ett par skor ”åt gången” och det sitter i.. vad gäller gympadojjer i alla fall!

      Hoppas det är bra med Dig! Kram

      • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

        Näe.. men jag VILL ha ett par svarta.. fast jag får väl slita ut detta par först. Mina sneakers brukar i snitt hålla i NÄSTAN två år 😀

        Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svårt att hitta skor som verkligen är skön att gå i, jag letar just nu, förtvivlat efter mina gympaskor jag köpte ifjol, men gissa vad, jag kan inte hitta dom 😀 Men jag tar det med ro, kan faktiskt vara så att jag glömt dom i bussen, och då lär det dröja några veckor innan jag får svar på det. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hoppas du hittat dem? 🙂
      Det verkar som att mina nya Adidas inte blivit mina nya bästisar (ännu ) för de färgar av sig.. suck! Inte kul men å andra sidan så är det inte ofta man ser undersidan av sina egna fötter haha..
      Kram

  3. Malin

    Men läskigt! Kom precis på att jag hade lovat dig mina oanvända adidas eftersom de är för stora. Vi har bara haft ett större problem – nyckeln till förrådet är borta. Ska såga upp låset i helgen så vi får fram cyklarna. Men jag tror att de är 38,5…

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Halloj 🙂 just ja.. jamen det säger jag inte nej till! Min storlek å allt! Kanske vi gör ett roligt byte: skor mot en fika som jag kanske kan få bjuda på då?!

      😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.