Roliga resultat!

Vojvoj vad jag har saknat att blogga ”på rikt”! Via dator alltså.. Nu är den lille datorvännen hemma igen. Telefoner som man kan surfa med i all ära, men roligt är det inte… Bara frustrerande och irriterande!

Så nu tömde jag kameran och bläddrade igenom hela 136 bilder så jag tänkte att jag såklart måste visa lite av det jag gjort under de senaste veckorna.. Det är verkligen inget märkvärdigt liv jag lever, men det är härligt, det är ärligt och det är MITT liv och det är ju rätt svårslaget, eller hur?!

IMG_3012 (2)

Gjorde tidernas godaste glass EVER!!

(Glutenfri och mjölkfri glass)

Ägg, råsocker, honung, kokosmjölk, kokosgrädde, blåbär & hallon!

Ben & Jerrys: Go home ;-)

(Läste för övrigt någonstans idag att ”internetskryt” bara visar hur tom och andefattig man är)

Haha… Det skiiiter jag i!! För jag gjorde faktiskt SJUUUKT god glass *skryter*

IMG_3140

Nåväl.. sedan blev det lite kontraster!! BIG tajm… Förra Lördagen skottade jag energiskt (nåja) MASSOR med snö i Lappland för att tre dygn senare sitta vid ett öppet hav som lugnt och stilla skvalpade vid mina fötter:

IMG_3145

Salusand en öde Tisdag i mitten på April!

Jag var på väg söderut och kunde inte låta bli att stanna till för en liten stund av eftertanke vid mitt favoritelement VATTEN!

Jag satt vid vattnet och mediterade en stund och fick svar på både en och två saker som jag undrat över länge.. :-)

Sedan fortsatte jag min färd söderut. Jag var nämligen inbjuden till ett helt fantastiskt ställe som jag varit nyfiken på länge, både av yrkesmässiga skäl såväl som av personliga skäl. Det var precis så bra som jag trodde, fast till och med bättre och på väggen i deras fikarum hängde denna bild:

IMG_3153

Var öppen för personer som har ”A till Ö”

Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är inte alltid hinder och problem… Ibland kan det faktiskt vara tillgångar och möjligheter!

Glöm aldrig det!

Och för att återgå till något mer ytligt och aningens ”internetskrytigt” så bara MÅSTE jag visa vad jag köpt för en tjuga på återvinningen idag: En sprillans NY prasseljacka från ONLY! När man viker ihop den så blir den lika liten som ett kuvert… Jag fullkomligt älskar den och förmodligen så kommer den att bli min trognaste följeslagare i sommar!

IMG_3161

:-D

Och ytterligare ett fynd (som skall spraymålas vit!)

IMG_3162

Vad ÄR det med mig och rottinglampor?!

Och ja, det var väl en rejäl ”statusuppdatering”? Jag kan även upplysa om att jag har fått helt fantastiska resultat både på kropp och knopp efter att ha infört yoga i mitt liv. Jag kör ca tre timmar i veckan fördelat på alla veckans dagar och jag säger bara: WOW!! Varför har ingen sparkat igång mig på detta tidigare? Jag har verkligen blivit ”biten” och tro det eller ej, men jag har fått Jimpa med på tåget också och det är en helt magisk aktivitet för oss alla i familjen faktiskt… Och de fysiska framgångarna är ju något jag skulle kunna skryta rejält om, men det ska jag inte göra *skrattar*

Näe… jag ska vänta till sommaren och DÅ ska jag skryta lite extra ;-)

Svärfar ringde just och undrade när jag skulle uppdatera här i ”blogen” och tjaa… jag gör ju det nu och bara för att just han frågade så kan jag inte låta bli att lägga upp en liten bild på käre svärfar! Han är ju så söt!

IMG_3073

HIV

(betyder: Hans Isaksson Vettasjärvi)

:-D

Haha.. det får avsluta detta inlägg!

Ha det bra allihopa och kom ihåg att Ni får skryta HUR mycket Ni vill på Internet ;-D

Tjohooo…

 

5 kommentarer

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Det ska jag hälsa honom ;-)
   Jimpa kan anlägga lite musch och odla grått hår så vet han hur han kommer att se ut om sisådär tjugofem år hihi…

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Från norr till söder…inte illa :D Och glassen såg god ut, jag som bloggade om just det, idag. //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   De e snabba ryck i mitt liv haha… Jaa.. jag blev nostalgisk när jag läste och jag minns exakt det där med milimeterrättvisan vad gällde glasspaketen som man delade mitt i tu!! :-D

 2. Pingback: Surströmming &Tequila.. | Helena e-lack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Breaking news in my life:
Always nice bloggtalk:
Just different stuff:
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
 • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.
Senaste inläggen
Moments