PRECIS som en Fredag

PRECIS som en Fredag

PRECIS som en Fredag!

Snacka om kort vecka.. kort och väldigt intensiv! Och just idag gick i ett huj. Har varit på utbildning hela dagen och trots att jag var tvungen att sitta still i många timmar så var det otroligt intressant och väldigt givande! En inspirerande talare kan faktiskt få tiden att gå lite fortare!

Sedan cyklade jag hem från stan i rekordfart! *Nöjd* Det går snabbare och bättre för varje vecka och jag tror verkligen på att det är yogan som bidragit till att min fysiska form till och med är bättre nu än innan jag fick lille B. 🙂 Helt fantastiskt! Jag har verkligen saknat att cykla i vinter!

Så nu är jag mer än nöjd över dagen som varit och nu har kvällen hittills ägnats åt bokstavsbingo med myrorna och elefanterna samt popcorn och bubbelsaft och imorgon ska jag ta sovmorgon till klockan åtta! Minst 😀

Men först får jag krypa in under mitt jättetäcke och läsa slutet av Knut Faldbakkens ”efterskott”.. En spännande bok som handlar om ett gäng norska poliser! (Undrar vad det ÄR med mig och nordiska deckare?!) Haha..

Hoppas ni alla får en lika skön kväll! ”Leve låtsasfredag” Tjohoo..

P.S. Min dator är på lagning igen, därav små konstiga uppdateringar när jag får infall att skriva! Bättring utlovas när Lilla kompisen datorn kommer hem igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.