De jobbiga dagarna behövs också

De jobbiga dagarna behövs också

De jobbiga dagarna behövs också! Jo.. för annars märker man ju inte när man har de BRA dagarna! Synnerligen logiskt ju.

Idag var en sån där risig dag på alla sätt. Jag visste inte om jag skulle lägga mig på golvet och grina så snoret sprutade, eller om jag skulle skratta hysteriskt tills jag föll omkull.. *suck*

Det blev inget av det. Jag lyckades hålla mig upprätt om än med bister uppsyn men jag har inte kunnat hålla mig från att gnälla! I princip hela dagen har jag gnällt.. Jag har gnällt och klagat på: vädret, trötthet, falska människor, lögnaktiga människor som älskar när andra mår skit (men som aldrig skulle erkänna det), människor (både vuxna och barn) som mobbar och förminskar dem som är annorlunda, dem som skvallrar och intrigerar istället för att sträcka ut en hand osv..

Jag gnällde och klagade till och med på att vi var tvungna att åka och storhandla! Jag var nästan gråtfärdig i bilen av dagens elände.. men så kom vi till Coop och där träffade jag någon som jag antagligen BEHÖVDE träffa exakt JUST då!

En för mig okänd kvinna kliver fram till mig när jag ska ta scannern och börja den förhatliga storhandlingen.

Hon tar min arm och säger: ”Jag läser din blogg.. du är så bra och jag tycker att du är modig! Jag blir glad när jag läser din blogg”

Förstår Ni hur glad jag blev?! Hon bara vände precis ALLT just där och då! Jag kände att allt trist bara rann ur mig och jag gav henne en kram på stående fot. Hon blev dagens hjälte faktiskt.

Jag är inte sur, gnällig, ledsen, trött eller besviken längre. Jag är bara så glad över att någon gav mig ny input och därmed lite inspiration att skriva igen 🙂

Och det bästa är att det är en helt ny dag imorgon och jag ska ta med mig den här sköna känslan dit!

”Life is like a box of chocolate.. you’ll never know what you get”

Å tack å lov för det 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.