Best friends

Best friends

Best friends! De här två individerna har verkligen ett speciellt förhållande.. man skulle nästan kunna tro att de är från samma kull.

De har tagit små powernaps i solen ute på balkongen hela dagen men nu har bägge lämnat mig och jag är för första gången på flera år helt ensam hemma i två dagar och två nätter.

Det känns märkligt.. men lite skönt ändå. Jag sitter och tänker på ungefär tusen saker jag SKULLE kunna göra.. eller borde.. eller ”måste” eller vill..

Men jag inser att det absolut mest rätta att göra är att bara vara. Så nu sitter jag och njuter av tystnaden, lugnet och mitt egna sällskap som är alldeles förträffligt. Jag ska inte ens läsa en bok. Näe.. jag ska glo ut i luften en stund till och sen ska jag sova. Alldeles själv 😀

Dock i sängen och inte ute på balkongen haha..

Men vad härligt det känns att få sakna sin familj i så där lagom dos! Två dygn är tillräckligt och jag tror man som morsa behöver en liten break från Kidsen ibland. Eller.. är det kanske dem som behöver lite tid från sina föräldrar?! Lite av båda förmodligen!

Ha en skön kväll allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.