Vardagslyxen är den bästa..

…för vad är väl designade kläder, lyxyachter, diamantringar och champagne jämfört med vardagslyx?

Om man tänker efter? 🙂 För helt ärligt så vet jag inte om jag skulle kunna njuta av överdådig och överdriven lyx även om jag kunde.

Idag blev jag utbjuden efter jobbet av min man som ringde mig tio minuter före jag slutade och berättade att jag skulle bege mig till en restaurang i staden! Jag blev så himla glad… Snacka om vardagslyx alltså. Så där i lagom dos, när jag minst anade det och med trevligt sällskap och sedan även skjuts hem för både mig och min cykel. Det kan ju inte bli så mycket bättre. Jag kommer att leva på det rätt länge tror jag och konsten att kunna uppskatta de små, men viktiga sakerna i vardagen såsom ett mål mat tillsammans med någon / några man gillar är verkligen inte att förakta och att dessutom ha lyxen att slippa disk och sånt efteråt är ju bara det helt gudomligt don’t you think!?

🙂

Förra veckan var ganska tuff och som väntat så har denna vecka faktiskt varit tvärtom! Allt har rullat bra hittills och jag har hunnit med allt jag har velat. Jag har också hunnit få en fin komplimang angående min blogg från ett oväntat håll och det var såklart jätteroligt! 🙂

Veckans snackis både privat och på jobbet har också handlat om det här med att bekräfta våra medmänniskor på ett positivt sätt och det är inte alltid så självklart. Men om man tänker på det där ”lilla” så kan man komma långt i det ”stora” Tänk att få vara just den personen, just den dagen som vänder en shitty day till en toppendag? Vore inte det ganska kul?… Till exempel så kan vi istället för att tjata om detta väder mest hela tiden (blir vi aldrig less?!) säga något annat? Något HELT annat. Så här kommer en liten lista på exempel:

  • ”Hej.. vilken fin tröja du har på dig idag”
  • ”Hej. Vad roligt att se dig, det var längesen”
  • ”Hej. Jag vill bara säga att du har en trevlig röst.. behaglig på nåt sätt”
  • ”Hej. Jag gillar din frisyr.. den klär dig”
  • ”Hej. Vilken skön stil du har”

Visst, vissa kanske blir förvånade, skeptiska ,misstänksamma (eller något annat valfritt negativt adjektiv) men å andra sidan.. Det kan ju vara kul att testa? Som ett socialt litet experiment typ?

bigstock_Yellow_Jumping_Smiley_Between__5681362

Det värsta som kan hända är att vissa kommer att tycka att du är knäpp(are) och det är ju inte så farligt?

Nu blir det bloggtorka ett tag framöver och fram tills dess så säger jag bara:

Ha det så bra!

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.