Hårlig hårsredovisning!

Ja, det var väl en rolig rubrik?

Nu är det ju drygt ett år sedan jag började med balsammetoden och jag har räknat ut att jag har tvättat håret på ”traditionellt” vis (dock med ett godkänt schampo) ca åtta gånger sedan dess och jag har varit noga med att klippa igenom det ordentligt minst varannan månad.

Jag stylar nästan aldrig håret, men de få gånger jag gör det så gör jag det ordentligt och kammar, borstar, lockar, sprayar och färgar (hårkritorna ni vet?!) Efter en sådan omgång gör jag alltid en inpackning dagen efter och håret växer enormt mycket. Det är nästan lite roligt att se resultat från månad till månad och jaa.. kanske blev det nästan lite av en fix idé det här med håret och i Aspergertermer så skulle man absolut kunna säga att det här med håret blev ett slags ”specialintresse” if you know what I mean?! 🙂 Jo, så är det faktiskt!

Hursomhelst.. Håret alltså.. Jag borstar det en gång varannan dag och sköljer igenom det med bara vatten ca varannan / var tredje dag. Ungefär en eller två gånger i veckan gnuggar jag igenom hårbotten med ett av mina favoritbalsam (ingen produktrekommendation, man måste prova sig fram!)

Och en liten grej som är värt att nämna är att jag sällan tappar hår numera. Lägenheten och alla svarta plagg är i det närmaste hårfria och det är ju en bonus i sig tycker jag.

Nu har jag dessutom varit lite wild and crazy och duttat lite hårfärg av hennatyp i mitt underhår och det blev så himla bra. Och så här ser det ut nu:

IMG_4342

”Jag och min rosa kompis skapar oförglömliga selfies på muggen!”

Jag måste säga att balsammetoden är det bästa mitt hår varit med om och vi fortsätter på samma bana helt enkelt! Nästa gång jag tjatar om håret lär väl bli senare i höst. Jag var först lite sugen på att göra hela håret rött, men jag är glad att jag inte gjorde det. Jag tror att det blir lite taskigt mot min bleka hy. Solen har ju inte varit så samarbetsvillig i år så det får vara så här. Jag är nöjd!

Fler som testat balsammetoden? Vad tycker Ni? Någon som vill lämna något tips? Hur gör Du? Berätta gärna 🙂

I övrigt så har jag inte så mycket annat att dela med mig av just nu. Jag befinner mig i en hektisk period och jag har MASSOR att göra… MEN.. idag har jag lyckats storhandla och jag är så nöjd över det. Kylskåpet gapade tomt och nu har jag bestämt mig för att testa Linas matkasse ett tag framöver. Jag tycker inte om att storhandla, men jag älskar att ha mat hemma så det är bara att gilla läget.

Och på tal om att gilla läge.. Nu ska jag hänga ute på inglasningen och lyssna på regnet en stund! *mys*

Välkommen höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.