Längtansfullt läge!

Imorgon är det äntligen Fredag! Och jag längtar så otroligt mycket..

Både efter själva bilresan och såklart destinationen! Haha… Resan kommer att gå i ett huj eftersom jag ska resa med en av Sveriges bästa kvinnfolk. Vi brukar under bilresans gång resonera kring djupsinniga omvärldsanalyser, kolla efter särskilda registreringsnummer, skratta åt inget och allt, dricka massor av kaffe och stanna på märkliga ställen. Det brukar vara rena rama äventyret varje gång vi reser tillsammans och jag ser fram emot resan tack vare sällskapet!

Sedan att slutdestinationen är hos världens bästa mormor och morfar och att jag där kommer att få min efterlängtade hela-natten-sömn två nätter i rad gör ju inte saken sämre..

Jag har haft en hektisk höst med extremt många bollar och tankeballonger i luften omkring mig (in a good way of course) och nu ska batterierna hinna laddas på extra norrländskt vis och jag kommer förmodligen att resa hemåt på söndag som en ny (nåja) männscha.. om inte annat som en gladare och piggare Helena!

Nästa vecka skall projekt annorlunda inledas än en gång och jag behöver verkligen behålla mitt fokus på det och dem som är viktiga för mig!

Och jag påbörjar min energiboost genom att göra en visit hos mitt ursprung.. Mina älskade seniorer!

heart

IMG_3676

Min söta mormor!

”Prioritera tid med dina nära och kära.. tid kommer som bekant aldrig igen, så ta vara på tiden med varann.. även när den är knapp!”

 

Nu blire ledigt offlajn läge.

Vi ses!!

😀

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Fint foto på din mormor och så lik henne du är! Ha en trevlig resa och vila ordentligt. 🙂 Kram!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, det sägs så.. 😀

      Dock är jag mer lik morfar till sättet haha… både in a good AND a bad way *skrattar* Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.