Inspirerande invito..

Jo, men faktiskt!! Jag och en lagom partypatrull bestående av ex antal damer i varierande åldrar begav oss till invito för lite kroghäng igår och jag träffade flera stycken tjejer/kvinnor/damer som upplyste mig om att de läser min blogg och att de dessutom gillar den.. 🙂 Himla trevligt faktiskt och bara just därför så fick jag ju såklart lust att sätta några rader på pränt idag. (Och som en liten parentes så vill jag säga till en av dem som jag pratade med inatt: Du är absolut inte ensam om det du berättade och jag fattar ju att det är jobbigt.. Men det finns hjälp att få om man bara vågar be om det och prata om det! Jag menade vad jag sa och du får gärna höra av dig! Jag är ett mail och en knapptryckning bort bara: [email protected])

Det är konstigt det där, men när jag haft perioder av bloggtorka så hinner jag alltid tänka att jag borde sluta att blogga helt och vips så dyker det upp personer som creddar mig och ja, när egot vattnas minsta lilla så blommar det ju genast upp igen kan man säga hahaha… Jag blir i alla fall lika glad varje gång!

Hursomhelst så hamnade vi på Invito efter en liten förfest mitt i stan. Det var en helt vanlig kväll på krogen och jag cyklade hemåt strax före  klockan två inatt och när jag kom hem så låg det hela TRE personer i min / vår säng så det var ganska svårt att få någon sömn inatt haha.. Smågrabbar plus en pappa var ingen bra kombo för en mamma som varit ute och slarvat. Jag har väl sovit sisådär tre-fyra timmar inatt bara.

Så idag har vi tagit sen lunch och hämtat pizza på nya stället uppe på Tomtebo: ”Ruccola”. Det var ett helfräscht ställe och jag säger bara att jag blev mycket imponerad! Kolla bara min pizza ”frutti di mare”:

IMG_5106

Lyxig och fräsch pizza ett stenkast från min adress..

I like!!

Nå vad hade jag på mig då?

IMG_5085

Jo, jag hade mina nya herrbrallor från HM och en gammal polotröja som jag haft i min ägo i snart tio år. Stövletter från Buffalo som jag tyvärr pajjade när jag cyklade hemåt och uppför och slant på den vassa pedalen och sabbade hela klacken 🙁

IMG_5104

Note to self: ”Cykla inte i höga klackar” *suck*

(jag VET ju vad som händer och nej, det är ju inte direkt första gången heller)

Och nu när jag ändå drar iväg ett blogginlägg så tänkte jag faktiskt visa mina egna favoritprodukter till håret eftersom det efterfrågades mer om balsammetoden förra veckan. Balsammetoden pågår ju hela tiden i mitt enormt spännande liv och jag får ofta frågor om hur det funkar och hur jag gör och vad jag använder osv..

IMG_5103

  • Coop extras balsam (kostar ca 12 kr / flaskan och räcker länge!) Denna har jag som ”tvättbalsam” och den gnuggar / masserar jag försiktigt i hårbotten ca två ggr veckan.
  • Santés hårbalsam. Ca 90 kr bodystore. Den här använder jag lite av i topparna / längderna en gång i veckan.
  • Bodyshops Radiance hårinpackning. Ca 150 kr, Bodyshop. Ett hairbutter som jag använder  1-2 ggr i månaden. Doftar makalöst gott. Kärlek vid första användningen 🙂
  • Maria Nilas värmeskydd. Används före plattången.
  • Orofluidio Hairspray används när frisyren är klar!

Det som är så himla bra när man kör den här metoden är att badrummet blir tomt på andra hårprylar eftersom man aldrig vill byta när man väl hittat sina ”favoriter” som faktiskt går ganska snabbt att hitta när man väl börjat köra balsammetoden!

Nu har jag dock bestämt mig för att ta det ett steg längre och låta min egen hårfärg växa ut så mycket som möjligt innan jag ska försöka komma på vilken färg jag ska ha sen. Så länge det inte dyker upp alltför många gråa hårstrån så tror jag att jag kommer att hålla ut några månader till i alla fall! Åldrande går ju som sagt inte att bromsa, men jag har i alla fall insett att knallblont inte passar mig så jag ska försöka bli ännu mer naturlig i både hårfärg och hårvård. Råttfärgen får väl komma då *suck* Ett tag kanske, men jag ser det som ytterligare en viloperiod för håret.

Ni andra som läser detta och som också kör balsammetoden får gärna tipsa mig om nya saker som är värt att testa!

Och nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan och läsa lite. Jag är fortfarande iklädd pyjamas och har inga planer på att ändra på den saken haha.. Söndagar som dessa är mycket njutbara!

Hoppas att Ni också har det jättebra 🙂

 

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tänk att på ett så oansenligt ställe som Tomtebo finns den mest spektakulära pizzan 😀

      Jag var så impad…och den andra pizzerian (den som har burkchaminioner på sina pizzor) kommer aaaaaldrig mer att få besök av mig i alla fall haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.