Superhunkar..

…på tv (American ninja warrior) , pyjamasläge, blåbärssaft med bubbelvatten i glaset, snälla barn, snarkande hund vid fötterna, sovande barnvakt och gårdagens smink helt bortglömt och ”o-borttvättat” haha…

Ja, så kan man sammanfatta mitt dagen efter läge. En bild hade nästan varit på sin plats, men näe.. Det där med sminket avgjorde saken. Inga monsterbilder så här tidigt på morgonen och en påminnelse om att man MÅSTE tvätta bort smink efter krogsväng innan man lägger sig. Faktiskt ganska lätt för mig eftersom jag alltid går HEM till mig själv efter avslutad krogsväng… Svårare för damer som hamnar på fel ställe och vaknar i fel ände av stan morgonen efter och mår pyton och ska försöka ta sig hem med kläderna på svaj och smink under ögonen… brr… fy vilken fasa! Tur att man är gift 😀

Så nu sitter jag här och ugglar och funderar över gårdagen. Jag hade en heldag med minstingen och hunden och vi sov länge, promenerade och handlade lördagsgodis och pratade om en massa roliga saker. Jag måste säga att det har hänt något med honom bara under den senaste veckan. Han är harmonisk, tillfreds och väldigt trevlig.. Han hör ordentligt, han har inte ont och han behöver inte koncentrera sig så hårt på sin omgivning! Otroligt härligt för oss alla som lever i hans närhet!

Så jaa.. jag hade ju en hel del energi sparat i energibanken och då blev det ett spontanspring på krogen helt enkelt! Det var kul och även om jag var segast i stan så blev det ändå rätt kul. Vi hamnade på Invito och det funkar ju för det mesta!

Jag fick en komplimang angående mina brallor och jag måste säga att även om man ibland lutar åt det ”tjusiga” hållet och kanske vill dra på sig snygga jeans eller klänning eller nåt annat partyaktigt så slutar det alltid med att jag byter tillbaks till mina älskade favoriter: Pilotbrallorna!!

Oslagbara ur alla synpunkter och det bästa är att man inte behöver släpa omkring på någon liten handväska eftersom allt man behöver ryms i byxorna! Pööörfect!

Jag har några stycken i olika färger och det blir liksom aldrig fel. De går att kombinera med det mesta. Jag berättade i alla fall för tjejerna som gillade mina brallor att de ”bara” kostar 299:- och fortfarande finns att köpa på Hennes & Maurits herravdelning i olika färger i storlekarna 29-38. Själv kör jag minsta storleken 29.

hmprod

Bild brutalt stulen från hm.com

(Nej, jag har inte frågat först..ajabaja på mig)

Visst.. killen är snygg… Men.. brallorna passar bättre på MIG! Och tjejer, kvinnor och flickor med lång och smal kroppsbyggnad kan faktiskt hitta mycket skoj på herravdelningarna. Det är dessutom både skönare, snyggare och mer praktiska plagg än allt dritt som hänger på damavdelningarna… just nu i alla fall, men som sagt.. Samma typ av mode som fanns på 90 talet tilltalar mig inte ett dugg.

IMG_6068

Klackar, sandaler, kängor, boots, sneakers…

Jopp! Passar till ALLT!

Och nu ska jag ta en sväng via duschen och sedan ska jag brassa lite bananpannkakor och käka brakfrukost.. Tjohooo.. Familjeliv står på agendan hela dagen och det ska bli så najs. Soffa eller snöhög.. vi får se! 😀

IMG_5624

”Brothers in arms”

IMG_6188

Favoritkillarna…

Ha en toppendag alla som läser!

🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.