I stormens öga…

…har jag verkligen inte lust att befinna mig. Nä fy fasiken.. Backa ut med ryggen före är det bästa man kan göra när man ofrivilligt hamnar i skit som man inte ens valt att hamna i, utan lyckas trilla in i på grund av att man får obehaglig information som man inte ens bett om!

 

Livsregel nummer ETT: Håll det sjuka ute och det friska inne! (Kan tolkas helt valfritt) och när jag tänker efter så är det nog bara den här regeln som behövs. I alla fall just nu. Men nog om det… Jag har mycket viktig information.. nämligen att jag har gjort ett inköp… Håll i er för detta är en riktig kioskvältare (ironi är svårt att låta bli dagar som dessa.. sorry…)

Ett inköp som är så fantastiskt så det är inte klokt!! Jag har köpt en helt ny vattenkokare och den är så fin och blank och så vansinnigt betydelsefull så jaa… jag känner helt enkelt att jag bara MÅSTE dela med mg helt enkelt. Vad tycks:

IMG_6352

Lägg märke till den blåa knappen.. En påminnelse om att blått förknippas med lugn, ro och stillhet..

Trots allt bestående begrepp hemma hos mig! Med denna fina kökstingest kokar jag en och annan tekopp och avnjuter här:

I soffhörnet vid fönstret!

IMG_6356

Nyinflyttade minionen och spiderman & co får såklart vara med!

Ja, det var nog inte mer än så här jag kunde bjuda på ikväll men eftersom det känns så spännande att vissa läser min ”jävla blogg” och sedan hör av sig via telefon och berättar för mig att jag är både hjärndöd och borde få en käftsmäll och lite annat så vill jag väl egentligen med kvällens inlägg bara försöka förmedla att:

Jag

 

inte

 

bryr

 

mig…!!

 

(så mycket… bara tillräckligt för att knåpa ihop ett litet blogginlägg)

🙂

Vi ses & hörs!

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Tänker på den där låten… kontrollen blinkar blå… en signal för det… nåntingnånting. Snygg kokare och ännu snyggare hanterat om din blogg, dont let it get to you.

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Maria! Just ja… den låten minns jag me 🙂 Adolphson & Falk tror jag det var?

      Ja, du ska få ta en titt irl nästa vecka och så ska jag berätta om helt galna saker som händer i min periferi… Jag blir lite trött, samtidigt som jag blir så förbannad och eftersom jag INTE klarar av att titta åt ett annat håll i vissa avseenden så jaa… jag fattar ju att vissa blir arga på mig men det får man ju ta helt enkelt! 🙂

      Man får ta det onda med det goda så att säga…

      Men på det stora hela så är det toppen just nu! Hoppas de e bra med dig me!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.