Battery low..

..indikerar mitt inre batteri just nu och egentligen bör man kanske inte dela den typen av information, eftersom vissa tyvärr kan glädjas alltför mycket åt att man inte är på topp! Men skit samma.. jag vägrar gömma mig för barnsliga och lögnaktiga haters och energivampyrer just nu! Det bara ÄR så här och jag förmodar att det sista året med allt som hänt har flutit upp till ytan nu och gjort att energistapeln sjunkit!

Det märks på allt för många sätt och en del saker kan jag inte påverka och det är tidens gång.. Människor jag älskar blir äldre för att så småningom på sikt försvinna helt ur mitt liv för gott. Inte kan jag heller påverka vädret… Det ÄR och förblir grått, hurvigt och lite trist några dagar till verkar det som… Inte kan jag heller påverka att vissa människor gång på gång kommer att sätta sina EGNA behov framför andras och jag kan inte heller påverka det faktum att vissa människor känner ett behov av att ständigt försöka lämpa över sina aggressioner på mig. Inget att göra åt så jag gillar läget och tänker att det mest är synd om dessa stackars individer som inte kan göra annat. MEN… det finns det jag faktiskt KAN påverka och det är MIN attityd!!

Även om jag är ganska trött just nu, både fysiskt och psykiskt så väljer jag ändå att ha en positiv attityd. Till mig själv och till min omgivning.

Jag har så mycket att vara glad för och jag har äntligen accepterat att förändringar är oundvikliga. Under de sista åren har jag varit så jäkla frustrerad över så mycket. Jag har varit glödande ilsken, vansinnigt rosenrasande, fullkomligt förkrossad och så sorgsen så att jag nästan velat lägga mig ner i ett dike och bli en grästuva… Ja, vojvoj… vad ska man säga? Det är ju det här med att vi männschor har ett irriterande brett känsloregister och det är ju tyvärr bara att acceptera. Lite lättare är det ju förstås de gånger man är himlastormande lycklig, bubblande glad, pirrigt förälskad eller bara så där fluffigt nöjd och tillfreds.

Men när man är en tänkande människa med många känslor så är det bara att gilla läget med alla dessa stämningslägen som går från det högsta, till det lägsta på ibland alldeles för kort tid *suck* Man blir alldeles matt!

Hur som helst… det var det här med att bestämma sig för vilken attityd man ska ha. Både gentemot sig själv och till sin omgivning.. och den måste fortsätta vara positiv no matter What!! Mina närmaste förtrogna gör vad de kan för att peppa mig och idag så fick jag till och med en bukett rosor från en otroligt fin person som alltid är på mitt lag. Fatta hur glad jag blev? Lägg till en make som lagade till Tacos till middag (på en måndag) och ett par nyinköpta sandaler med klackar och den här dagen blev en av de mest guldkantade dagarna på länge!

Ytligt kanske Ni tänker nu… men näe, det tycker inte jag.. Jag behöver påminna mig själv lite nu och då om allt som är glatt och när jag tänker efter så är det faktiskt ganska mycket 🙂

IMG_6887

Rosor och tacos.. på en MÅNDAG…?!

*wow*

”skrytsam-statusuppdatering-inte-ett-dugg-ironisk-hehe”

😀

IMG_6894

Svinsnygga sandaler med klack som jag letat på Umeås ALLA skoaffärer HELA våren och så var det i Gällivare de stod undangömda på en reahylla nästan tusen spänn billigare!! Tjohoo säger jag!

(Visst passar de dessutom rätt bra till pyjamas?!)

Haha..

Nåväl, jag hoppas att Ni som läser mår bra och befinner Er på en lagom nivå på den inre energistapeln! Vi ses och hörs!

heart

🙂

8 kommentarer

  1. andreas

    Hej, hoppas du iaf fått ladda batterierna lite iaf? Vissa dagar suger musten ur en, men blicka framåt så ordnar det sig

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Andreas! Jo, nog har jag fått vila lite.. men jag är fortfarande lite trött. Vintern tog på mer än vad jag räknat med. Tack för din omtanke.. 🙂

      • andreas

        Hej Helena.
        Ja ibland är de tungt på dom mörkaste månaderna, men nu ljusnar ju det, och hoppas att det gör det för dig med, njut i soffan

  2. grandmother

    Det är inte helt lätt att ha ett brett känsloregister, men fortsätt håll tanken kvar vid allt det positiva som du har omkring dig. Det är det enda som riktigt viktigt i livet. Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, nog är det mycket som är positivt.. Ibland måste man bara få lite nya perspektiv! 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.