Varje andetag är viktigt…

…det påminner jag mig själv om några gånger om dagen just nu. Det har varit några tunga dagar sedan morfar gick bort. Jag har gråtit så många tusen tårar så att min kropp är alldeles uttorkad och ögonen känns som att de ska ramla ut. Vi har pratat massor om morfar och jag har varvat sorgen med glädje över att jag har så mycket kvar efter honom… Mina barn till exempel. En av dem heter ju faktiskt Sven efter morfar och vi har så många fina minnen vi har kunnat glädjas åt.

Jag är också glad över att han fick uppleva en sista sommar och att vi fick mycket tid tillsammans trots att över femtio mil skilde oss åt.

Midsommar blev en parentes detta år, men vi gjorde så gott vi kunde och åkte ut till några goda vänner som håller till vid havet. Det var så himla trevligt och jag fick skingra tankarna en stund. Vi har verkligen fantastiska vänner.. 🙂 Tack till alla i vårt midsommarsällskap och tack också till bästa Maria som körde ut oss eftersom vi numera är helt utan bil och lär vara i någon vecka till!

Och på tal om bilar så har vi kikat på två stycken än så länge! Det lutar åt att det blir en Toyota Auris men vi har inte riktigt haft orken eller engagemanget till att aktivt leta efter ”rätt” bil. Vardagen har liksom pågått i turbofart så det har varit stenhård prioritering i tillvaron. Men nästa vecka så kanske… Håll tummarna 🙂

Tänkte i alla fall att jag skulle ägna lite tid åt bloggen och själv spana lite av vad jag gjort på sistone:

IMG_7211

Den här lilla hybriden KAN möjligtvis bli min nya vän… Visst är den söt? 🙂

IMG_7207

Vi har träffat en STOR idol och pratade med honom rätt länge. Han svarade dock inte på tilltal men han var cool ändå!

IMG_7227

Vi hänger rätt mycket i Parkourparken eftersom vilde V bestämt sig för att bli proffs! Lillebror hänger hänfört efter 🙂

IMG_7249

Tack och lov att jag är gift med den här snubben.. Det underlättar min tillvaro att han är som han är 😀

(Ni som känner oss vet vad jag menar haha…)

IMG_7231

Jag försökte göra en liten krans av mitt eget hår, men inspirationen var inte direkt på topp av förståeliga skäl. Men jag försökte i alla fall göra mig lite fin med klänning. Är det midsommar så är det! Av med långkalsonger och på med klänning!

IMG_7233

Jag älskar klänningen! Superfynd för en femtilapp på Jeansbolaget!

IMG_7258

Salladsbebisarna har vuxit så det bokstavligen knakar!! Vi tittar fascinerat ut på inglasningen och ser hur det växer från dag till dag. Underbart och bara färgen gör ju att man blir varm i själen.. Eller hur?

IMG_7259

På inglasningen har det för övrigt flyttat in en väldigt rolig varelse som minstingen skapat på dagis. En manet! Den är så gullig och jag ler varje gång jag ser den 🙂

Ja, det var en liten update om vad som pågår hos mig och min familj. Jag har tre arbetsdagar kvar till semester och det ska bli så skönt. Jag har jobbat intensivt som tusan under ganska lång tid och jag har åstadkommit massor av positiva saker på jobbet. Men nu är jag så trött efter allt som varit så jag ser så otroligt mycket fram emot att bara hänga runt med familjen och jag ska se till att varje dag ha antingen sand eller gräs under mina bara fötter!

heart

Visst låter det härligt?

Hursomhelst, ha det jättebra alla som läser och kom ihåg det där med att varje andetag räknas. Försök att vara medveten om åtminstone tjugo stycken av dina andetag varje dag… Prova!! Jag lovar att man stannar upp och tar in helt ny energi! Try it… You’ll like it!

Vi ses 🙂

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vet du vem jag mötte, en kilometer efter jag släppt av er? Jo cyklisten vi passerade i uppförsbacken i Holmsund, helt galet vad han måste ha legat i 😀 Ha det fint! //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Vojvoj… haha.. ja, de får ju upp en jädra speed alltså. Känns som en farlig sport de där 😀

      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.