Otroligt tröttsamt

Otroligt tröttsamt

Otroligt tröttsamt.. med människor som ifrågasätter ens mentala hälsa när det enda de egentligen behöver göra är att se sig själva i spegeln och fråga sig: ”Vad har JAG gjort för att hålla mig själv och min omgivning frisk på sista tiden??”

Shit vad trött jag är på folk som bara älskar att ställa till elände och trivs med drama, när de egentligen borde ställa upp och bibehålla lugnet istället!

”Varför bloggar hon om så privata ting??” Undrar ni kanske nu? Ja, därför att bloggen är min alldeles egna, privata kanal och här skriver jag precis vad fasn jag vill.. dessutom så kan jag inte sova och för övrigt så vill jag tacka alla Er som ikväll bekräftat det jag egentligen redan visste: Vissa människor är och förblir endast skuggfigurer i ens liv och skall alltid behandlas därefter! Det vill säga.. tänd alla lampor och Låt dem försvinna mer och mer! Låt ljus, värme och glädje ta plats och skicka iväg sorger och negativa energier. Kom ihåg att DU endast har ett liv, en tillvaro och en närvaro. Se till att göra det bästa av just DIN tid.. prioritera rätt saker, rätt personer och rätt tillvaro och allt kommer bli… bättre.. 🙂

Jo!! Så får det bli. Ut med gammalt, in me nytt.. glöm bort tid som flytt. Du kan aldrig ändra det som var, men du har alltid framtiden kvar!
😉

Sov gott!

4 kommentarer

  1. Anders

    Du har då en förbannad otur med din bekantskapskrets… Kackerlackor som dyker upp gång på gång 🙂

    Men trots allt en positiv framtidssyn, så hoppas att det ordnar sig för dig och din familj!

    Kram och lycka till!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Egentligen får jag skylla mig själv lite.. eftersom jag gång på gång envisas med att FÖRSÖKA se det som är positivt.. Men när vissa spikar den sista spiken i kistan genom att säga helt sjuka saker om mig när de TROR att de lagt på luren efter ett telefonsamtal och låter mig höra vad de EGENTLIGEN tänker och tycker om mig så blev jag helt enkelt trött för sista gången kan man säga!

      Så nu kommer jag inte att försöka igen.. Somliga förtjänar ingen plats i min tillvaro och ibland är det bättre att skala av ytterligare grenar på sitt träd.. Så att man orkar hålla stammen frisk 😀

      Hmm.. härlig metafor. Jag vet att ingen är felfri och jag är det definivt inte.. men det minsta man borde kunna begära är en gnutta självinsikt då och då..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.