Sen sist..

ja, nu är det jobb för hela slanten igen eftersom semestern för sommaren är över. Min plan är ju att spara lite semester så att jag kan resa någonstans med familjen i vinter till någonstans med sol å värme!

Jag försöker i alla fall att fylla helgerna med trevliga saker och jag lyckas ganska bra för det mesta! Denna helg till exempel.. Jag hann ut till havet OCH orkade till och med att partaja med ett gäng finfina flickor på kvällen! 🙂

Det har varit en rätt tuff sommar för mig på det privata planet, men i helgen har jag haft det så himla bra! Jag har så otroligt mycket att vara glad för! Till exempel så har jag helt fantastiska (och ROLIGA) vänner som får mig att må så himla bra! Jag har också en man som jag älskar och som älskar mig tillbaks och han är dessutom så härligt galen.. (I Lördags kväll tex så skjutsade han mig och resten av partypatrullen till stan i bara kallingar hihi.. Jag HAR bildbevis, men de lämpar sig inte riktigt för bloggen)

Fast en och annan bild tänkte jag visa i alla fall…

IMG_7621

Underbara Örsten

IMG_7635

Hångel på stranden

Och sedan så begav vi oss in till stan för lite festligheter och jag fick äntligen ha mina nya skor och min nya t-shirt som kostade mig hela 29:- Lockar i håret fixade jag också.. En perfekt outfit för en lörda på schtaan.. 😉

IMG_7666

Sedan fick vi som sagt halvnaken skjuts av kalsongklädd make och ryktet säger att han dessutom for och tankade efter att ha släppt av oss damer på stan haha… Men hör Ni förresten.. spana in min nya fina bil 🙂

IMG_7675”My Toyota is fantastic”

Todäj, Tomarråo, Toyåta..

heart

Visst är den supersöt?

Nåväl, jag klarade helgen galant och skötte mig relativt bra. Lite segt på jobbet idag, men så är det… Nu när man är över fyrtio så tar det faktiskt en dag extra innan man är riktigt i form igen efter en utekväll haha… Men så länge man har kul så spelar det ingen roll!

Och sist men inte minst:

Ett klädskryt…

Jag har hittat helgrymma G-star brallor på second hand för bara FEMTI spänn… kan Ni fatta? De kostar tydligen kring tusenlappen helt nya.. Galet!!

 Men Jag är helnöjd..

IMG_7599

Säga vad man vill… men herrmodellerna klär mig bäst alltså!

Och nu har jag inte så mycket mer att förtälja annat än att jag lever loppan IRL och att jag tar dagen som den kommer på alla sätt och vis och att jag INTE drabbats av den här pokemongrejjen som tydligen alla håller på med. Jag försöker vara telefon och datorburen så liiiite jag bara kan för jag uppskattar verkligen min tillvaro extra mycket just nu så jag försöker verkligen att leva i verkligheten här och nu med alla mina sinnen… Och det går bra!

Jag mår bra!!

Hoppas att Ni också gör det!

Kram

heart

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jodå, nog har jag hört det… Men jag tycker att det luktar jäkligt bra 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.