Ännu en söndag har passerat

Ännu en söndag har passerat

Ännu en söndag har passerat.. Hösten är här och idag borde man väl ha varit ute mest hela dagen, men istället har jag legat inne och deppat över kvällen igår!

Jag hade som vanligt fantastiskt sällskap och träffade dessutom en fin person som en gång stod mig väldigt nära och som jag pratade lite med i förbi farten, jag hade lockar i håret och smink på ögat och ändå känns det idag allt annat än okej.

Jag och mitt kvinnliga sällskap fick tidernas sämsta bemötande alla kategorier igår av personal på invito som absolut inte ens borde jobba inom serviceyrket!

Jag ska berätta om det imorrn när jag smält det hela så att det inte blir ett alldeles för ARGT inlägg.. Men jag kan helt ärligt säga att så dåligt bemötande som vi fick igår i flera led har då jag aldrig varit med om förut.. usch säger jag!

Vi gick hem lite före stängning och försökte inbilla oss att vi i alla fall hade trevligt med varann, men jag lovar.. jag ska höra av mig dit imorrn och sedan ska jag berätta allt om det totalt misslyckade besöket! Det blir lite intressant att se vad de har för syn på det hela.. Med tanke på den stora försämring som blivit under sista tiden!

Nåväl, det ska bli så skönt med Måndag imorgon och jag riktigt längtar efter jobbveckan som denna vecka bara blir TRE dagar. Energin återvänder i takt med naturens förändringar och kom ihåg att hösten trots allt innehåller löften om mycket nytt. En tid för utveckling helt enkelt 🙂

Ha en skön kväll. Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.