Slutet på något…

…innebär alltid början på något annat.

Just November är en månad som i alla fall jag har svårt för. Del för att det är lätt att fastna i det förlamande mörkret som kan dra ner både fysisk och mental energi, men också för att den tycks vara så evinnerligt LÅNG!!

Men imorgon så är det sista November… För mig alltså.. För imorgon drar jag långt bort från kyla och mörker. Jag lämnar helt enkelt Sverige för en vecka på varmare breddgrader. Jag ska inte bry mig om vad klockan är, jag ska inte bry mig om min mobiltelefon, jag ska inte göra ett skit annat än att njuta av livet och allt det som jag har i mitt liv. Jag ska hänga runt med min fantastiska familj och jag ska ägna mig åt min underbara man och mina härliga ungar.

Och ta mig tusan om jag inte också kommer att kunna läsa en och annan bok! Det ska bli jäkligt skönt i alla fall. Min höst har varit alldeles för lång och mörk och det har varit rätt så tungjobbat i min tillvaro på grund av yttre faktorer som jag inte kunnat påverka. Så den här resan blir liksom en slags final på många sätt. En bra final alltså… Så nu säger jag Hej då till November och allt gammalt och HEJ till en helt ny start när jag väl kommer hem igen.

 

Tänk om det till och med dyker upp massor med vit snö också, lagom till nästa Fredag vid hemkomst?!

*hoppashoppashoppas*

Haha…

😉

1406403582561

Solbränna, kärlek och kanske liiite bubbelvin!

heart

Det kommer att bli så jefla grejt!

Ha det så bra så hörs vi framöver..

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.