Tänka sig…

…att jag helt och hållet gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra igen…

Nämligen att köpa ett par sneakers från Nike.. men se, det gjorde jag minsann! Jag har ju förbrukat ungefär ett par slit-och-släng-sneakers per år och tjaa.. det är väl ungefär vad ett par håller om man använder dem under årets alla årstider och väder. Dessutom blir väl livslängden dessutom något kortare om man som jag aldrig knyter dem ordentligt.

Jag har ju älskat Adidas samoa och beställt dem från antingen USA eller England eftersom de tycks vara helt hopplösa att få tag på här i Sverige och jag har sammanlagt beställt sex par till mig och Jimpa under de senaste fem åren, men nu var jag tvungen att köpa ett par på stan helt akut eftersom mina älskade skor helt enkelt blivit så trasiga inuti så att de gör ont att ha på sig dem så jag gick helt enkelt ut och hittade faktiskt ett par som känns helt okej. Det enda som är trist (med både Nike och adidas) är att deras märken jämt ska stå så stort över hela skon.

Men jag har alltid gillat skor från adidas då de passar fenomenalt bra till mina spinkiga fötter, men nu blev det alltså ett par Nike och jag är faktiskt riktigt nöjd. Färgen är helt okej och de lär inte se smutsiga ut i första taget eftersom de redan är något… eeh… smutsfärgade haha…

IMG_9190

Hej då Adidas samoa och Hej Nike W prem court B mid..

Hoppas vi ska bli goda vänner 😉

Haha…

Ja, det var inte mycket jag hade att förtälja annat än att jag har köpt nya skor… Jag SKULLE ju i och för sig kunna berätta om att jag har varit i det närmaste däckad hela denna vecka på grund av att jag fortfarande har sjukt ont i min vänstra axel. Vissa dagar har jag så ont att jag nästan spyr och ibland gör det ont neråt hjärtat och i hela bröstkorgen och då gråter jag lite.. Det är som att axeln har fastnat på något sätt och det verkar som att någon sena har fastnat på nåt läskigt vis för när jag trycker på underarmen så rör sig mitt ring och långfinger helt okontrollerat. Lite läskigt ändå.

Så om någon har något tips på hur man ”får lös” axeln / skuldran igen, please let me know för nu är jag lite less på det här. Jag är inte van att ha ont och jag äter ipren varje dag samtidigt som jag ligger i de mest groteska ställningarna på yogamattan för att försöka få ordning på det här *suck* Men det går liksom inte.. Enligt damen på apoteket så är det ”Impingement” det handlar om och det kan hålla i sig några veckor.

Men oavsett jag jobbar eller är ledig så gör det ju så förbannat ONT och jag är lite trött på det nu faktiskt… *gnäller lite*

Och gnäll nu inte på att jag gnäller för det gör jag nästan aldrig annars, men just ikväll så känner jag att jag bara MÅSTE göra det och förresten så är det ju min blogg så jag gör vad jag vill haha…

Nåväl, nu känns det helt plötsligt lite bättre och kanske är det för att jag fick skriva av mig lite? Tack för att Ni läser och hjälper mig lite med smärtan. Nu ska jag hoppa i säng och läsa vidare i Anhems ”Arton grader minus” som verkar mycket spännande so far. Jag återkommer med recension vid ett senare tillfälle!

Sov gott!

Kram å godnajt 😉

heart

2 kommentarer

  1. Anders

    Voj, voj jänta, he jer int’ kul å ha ont se vi får väl hoppes att det onda går över snart!

    Följ råden i artikeln som du länkade till och lycka till!

    PS: Om inte annat så får du väl trösta dig med dina nya dojor tills vidare 🙂

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Haha.. ja, tack! 🙂
      Jag försöker med alla olika rörelser och banner mig om det inte blir en liten förbättring varje dag…
      Vi tjejer tycker ju oftast att det är kul me nya skor jämt .. tills de dyker upp ännu ”nyare” haha…

      Ha de bra Ante, vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.