Hej då härliga helg…

Ahapp… då var det (äntligen) söndag kväll och helgen är över.

Igår försökte jag och några damer oss på en liten festlig kväll på stan efter ett miniparty hemma hos mig. Det började hyfsat bra, men krogsvängen var en stor besvikelse och jag åkte hem efter mindre än en timme. Jag var på heeeelt fel ställe (Olearys… brr.. dit går jag inte fler gånger tror jag) och fattade ju direkt att detta blir ju en flopp hur jag än gör. Men jag gjorde åtminstone ett försök och idag är jag ändå glad över att jag inte hängde för många timmar på krogen.

Efter sådana helkvällar på krogsväng när man är hemma först i ottan dagen efter så försvinner ju nästan hela den dagen eftersom man är både trött och seg! Men idag orkade jag till och med hänga runt med kidsen ex antal timmar i snön 😀 Så förmodligen fanns det någon mening med det hela. Men nu dröjer det innan jag gör ett nytt krogförsök igen!

Nåväl, det roligaste brukar ju faktiskt vara smink, kläder, förfest, tjejer och resan ner på  till stan så jaa.. det var ändå rätt kul!

IMG_9214

Tre öl och två glas rosa bubbel blev kvällens alkoholkvot…

Lagom… (tror jag?!)

IMG_9230

”Den hääär gamla trasan?”

Halva reapriset 😀 150 spänn på Salt i Umeå *supernöjd*

Stövletter i trä och läder från Buffalo 90 spänn på loppis! Ett av mitt livs superfynd..

En hyfsat billig outfit!

IMG_9301

Och så min supersnygga kappa från ONLY med jättekapuschongen på såklart..

Faktiskt så är det riktigt kul att klä upp sig och när man väl gör  det så är det ju lika bra att göra det ordentligt med lockar i håret och smink på ögat och med tanke på att det är pyjamasbralla som gäller all ledig tid och friluftskläder under arbetstid så känns ju det här otroligt glamouröst alltså. Hur som helst.. de övriga damerna var också jättefina, men de kan jag inte avslöja här i bloggen haha…

I övrigt så händer det inte mycket hos oss annat än att imorgon är det dags för öronoperation IGEN för fjärde gången i ordningen….. *suck* Stackars lille B och hans otursdrabbade små öron 🙁 Men jag hyser stort hopp ändå, för trots att hörseln krånglar nästan jämt så är han ju ändå en kille som nästan jämt är glad och dessutom så har han hittat ungefär tusen andra sätt att uttrycka sig på när han inte hänger med för att han inte hört och förstått.. Han är en tapper liten krigare och han är en sån härlig personlighet på alla sätt och vis. Ibland får jag för mig att världen kretsar kring honom på ett lustigt sätt… men det får bli en annan historia.

Förresten så har han ju hajjat det här med nyttig mat och att det är färgstarka livsmedel som gäller haha…

IMG_9201

Äpplen, tomater och… avocados…?

Tur vi har induktionshäll 😀

Håll tummarna imorgon för att det blir sista operationen för några år framåt nu och att vi får se, höra och uppleva världen på ett skönt sätt! Hoppas Ni som läser också har hälsa och energi och att sista dagarna i Januari kommer att gå snabbt!!

Tjohooo… Vi hörs! Nu ska jag kolla några avsnitt av den Norska serien SKAM… som är otroligt charmig och mysig. Jag älskar Norge!

Kram på Er alla!

heart

2 kommentarer

  1. Anders

    Synd att öronen bråkar med lille B, för det är inte alls kul att inte tillhöra de hörandes skara. Men positivt att han trots allt verkar ta det hela med jämnmod.

    Så självklart håller vi tummarna för att operationen lyckas för lång tid framöver!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack Anders 🙂
      Nu är vi hemma igen och allt gick så bra. Det första han sa när han vaknade på uppvaket var: ”ska vi gå köpa Bamsetuggummi nu? ” haha..

      Nu hoppas vi att det blir ett öron-krånglar-fritt år helt enkelt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.