Rynkkrämsfejs..

…Jaa… helt plötsligt så slår det mig: Jag kanske måste köpa en antirynkkräm…? 🙂

Haha… Den enda negativa grejen med att ha en helt ledig vecka åt gången är att man har tid över till att spegla sig och analysera allt från gråa hår (inte så himla många, men ändå) till nya små kråksparkar (voffor heter de så? Inga fåglar har kicksparkat mig i fejset på länge) kring ögonen.

Så denna vecka har jag tänkt att ägna mig åt lite nödvändig ”skönhetsvård” (*PÖH*) Tss… jo, men jag ska fixa klipptid, göra nya naglar i ÄKTA plast och så ska jag gå och ta en välbehövlig massage. Och… så var det ju detta med skrynklor i ansiktet. Visst, jag VET att jag för all del är typ-förti-nånting och därmed kvalar in för rynkkräm och ögoncremé och masker och *PIIP* och hans moster… Men allvarligt, allt sånt verkar ju kosta MER bara för att det finns en slags”funktion” i krämen?!

Men allvarligt.. finns det verkligen synbara effekter eller är det en modern myt?

Ju mer jag tänker på det, desto mer tror jag att jag faktiskt skiter i det där med rynkkräm.. Jag menar… Vem bryr sig egentligen i slutändan? 😀

Förmodligen är kosten viktigare och att det är av långt större betydelse vad man äter… eller INTE äter. Så joo… jag tror jag skippar dyra krämer och kör på cocosolja kvällstid istället. Urtekrams bodylotion ”rose” funkar också finfint som ansiktskräm och den är prisvärd som tusan… så, näe.. jag skippar nog dyrt anti-rynk. Det får faktiskt räcka med plastnaglar för att känna sig.. fräsch? Naglarna blir i alla fall inte skrövliga 😀

IMG_9142

Kyla skapar lite extra skrynklor…

IMG_9145

Men iskyla och januarisol fixar riktigt blåa ögon..

(märkligt, för det mesta ser de gråa ut..)

IMG_9457

Pimpla fisk sägs också vara bättre än att pimpla ÖL 😀

Haha…

När jag tömde kameran sista gången så hade Bastian tagit sisådär femtio bilder och X antal var synnerligen osmickrande bilder på både mig och Jimmie haha.. Det var i alla fall en av Bastians bilder som fick mig att inse hur skrynklig jag faktiskt blivit på relativt kort tid. Jag verkar ha passerat någon slags magisk gräns och mitt magskinn har också blivit skrövligt, fast å andra sidan så finns det ju en ganska rimlig förklaring till det! Graviditeter är ju sällan snäll mot huden på magen, fast å andra sidan så visar man ju ansiktet betydligt oftare än vad man visar magen.

Och jaa.. jag accepterar härmed åldern och med den hudens förfall! Det känns märkligt nog ganska okej! (Men bara ganska)

IMG_9432

Lille Bs skrynkliga badmamma.. 😉

Åover änd aut!!

 

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Sen finns det ju silvertejp 😀 Fast jag tycker att rynkor kan vara riktigt fint, faktiskt, det handlar nog mest om att vänja sig vid att man blir äldre, och förhoppningsvis klokare, huvudsaken sinnet är ungt. //Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Haha.. ja silvertejp hade verkligen varit ett alternativ om jag inte varit så rädd om håret 😀
    Men jag håller med.. ett ansikte som det syns ett naturligt åldrande i är betydligt mer intressant och dessutom trevligare att se på än ett läskigt botox-fejs där ångest bara lyser igenom hur mycket man än skär eller fyller på ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.