Inte för att skryta

Inte för att skryta

Inte för att skryta.. men här sitter jag i solen med min nya mössa som det står ”Nattavaara” på och väntar på kaffe och kaffeost. Jag har skottat massor med snö så jag är helt slut men det var så jäkla skönt :-D

Gällivare levererar verkligen livskvalité. resan hit var nog precis vad jag behövde nu.
Och på min planering finns det bara trevliga saker närmaste dagarna: utförsåkning på dundret, thaimassage, trevligt umgänge, sol i massor och såklart… lugn och ro!

Supernajs eller hur?! :-D

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Ja, jag vet inte…men lite skryt blev det väl allt ändå, eller är det för att man blev lätt avis :D Fast vi har tur, solen skiner i Umeå med, och mamma köpte kaffeost på Gamlia i förrgår. Själv kör jag med mozarella i kaffet, då andan faller på. Ni ser ut att ha det hur bra som helst, det är ni värda! //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hehe.. ja.. lite skryta måste jag göra när de är så här perfekt hihi..
   Mozzarella i kaffet? Det lät lite spännande faktiskt.. jag älskar ju iaf osten från ”kangos” som ska va i kaffet.. nästan oslagbara.. men vi får väl se efter att jag testat mozzarella :-D kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>