Vem bryr sig egentligen?

Vem bryr sig egentligen

Vem bryr sig egentligen?

Att tiden går snabbt är ju allmänt känt och nyss läste jag någonstans att Ikea och Avion firar ett år tillsammans. Och om det är en slags nyhet så har jag något som slår det där jubileumet med hästlängder..

Nämligen att det är exakt 14 år sedan jag och Jimmie träffades för första gången :-)

Den där dagen i Gällivare när jag var på väg hem efter en helg hos mormor och morfar.. vi tog en fika innan mitt tåg gick och när jag hoppade på tåget så dröjde det inte länge före jag fick ett sms där han skrev: ”Bara så du vet så kommer vi gifta oss och skaffa barn du å jag” :-D

Haha.. killen hade ju helt rätt hur knasigt det än lät och nu har vi faktiskt varit tillsammans i över 5 tusen dagar. Vi har två barn, vi är gifta och vi trivs fortfarande jäkligt bra i varandras sällskap. Vi kom överens om att sikta på 14 år till. Och hur ska vi fira då? Jaa.. det är lite hemligt förstås haha..

PS: Vi ska inte skaffa fler barn eller köpa katt men vi ska fortsätta att vara precis som vi är just i detta nu! <3

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Han visste med andra ord vad han ville…och även du :D Grattis och jag väntar med spänning, i 14 år till för att få höra hur ni ska fira då. //Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Ja ibland bara vet man tydligen haha..
    Men vi har ju gjort rätt mycket i ”fel” ordning så egentligen så är jag inte så förvånad över hur bra vi har det! :-)
    Vi har ju också haft vår beskärda del av tråkiga saker så nu bara njuter vi av det som är bra och det är faktiskt det mesta! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>