Ge bort något..

…bara för att! Ge bort något till någon bara för att du kan, för att du vill eller allra helst för att bara göra någon glad!

Något som inte betyder något för dig kan betyda massor för någon annan och ja, jag blev faktiskt inspirerad av Fredrik Backman och hans initiativ. Just böcker ger jag alltid vidare de få gånger jag köper egna. När jag läst dem så ger jag dem till nära och kära som i sin tur brukar ge dem vidare. Hur som helst så kikade jag ner i min spännande kista som innehåller lite av varje och jag hittade lite grejs som jag tror att någon annan kommer att bli glad över att få, samtidigt som jag frigör lite utrymme och således blir glad över att få ge bort! En riktig win-win tycker jag :-)

Du som gärna vill ha något av det jag lägger upp här kan skicka ett mail till mig på: rungirl@spray.se och berätta vad du vill ha och varför du vill ha just det och så fixar jag det på enklaste sättet! Visst låter det lite kul?

Då kör vi:

IMG_9744

Sprillans ny väska. Med leopardfläckat foder..

IMG_9740

Jag gillar ju som bekant inte leopardfläckigt men kanske någon av Er älskar det och kommer att bli skitglad över denna väska?

IMG_9864

Två st jättefina lampskärmar i världens bästa färg. Jag har älskat dem, men nu ligger de bara i ett skåp och vill gärna flytta hem till just DIG!

*borta*

IMG_9875

Supernajs jeansjacka i figursydd modell från Vero moda som jag för övrigt älskar men som ehrm… blivit ”för liten”

IMG_9873

Den är i alla fall helt FAB!

IMG_9882

Jättegullig poncho med fransar från ”Love forever” Helt ny!

IMG_9883

Tags kvar! Jag inser att jag måste sluta samla på ponchos, så denna ger jag gärna bort eftersom jag ändå bara använder mina stickade eftersom jag är en frysig typ! haha..

IMG_9541

Ett halsband / drömfångare som jag glömde bort att jag hade köpt och som glömdes bort i en låda så då är det ju lika bra att den får flytta till någon som uppskattar den?

IMG_7990 (1)

Halsband / drömfångare köpt på Rut & circle

IMG_9719

Två stolar som är totalt överflödiga! Jag köpte åtta st, men behöver ”bara” sex st så de här två får gärna flytta ut!

*borta*

En inbunden bok med fantastiska bilder för den som gillar Dalai Lama

Bildresultat för bok dalai lama en enkel väg

 

Ja, vad tror ni? Finns det något av ovanstående som ni gärna vill ha? Let me know.. Jag ger mer än gärna bort lite prylar / kläder och kan kanske bidra med en gnutta glädje i denna just nu kalla och hårda värld!

Ser fram emot att höra av just Dig!

rungirl@spray.se

 

En kommentar

  1. Marie Springare

    Hej
    Fin ide, ditt uttryck” på finaste sättet” låter som ett uttryck av finaste indiske vännen Yogi i Mikael Bergstrands böcker Dehlis vackraste händer och dimma över Darjeling. Jag bara älskar dessa böcker.
    Kram från mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>