The best for now…

Goodmorning Wednesday! 🙂

Efter en liten försovning med minstingen så sitter jag nu här och filosoferar i tystnaden. Inget annat än knapprandet på datorn hörs.

Jag vet att hela den här dagen tillhör mig på alla sätt och jag ska utnyttja den till fullo. Min favoritsyssla ”göra absolut ingenting” står högst upp på önskelistan under större delen av dagen och ikväll ska jag gå ut och äta med ett synnerligen fabulöst sällskap! Ska bli så himla roligt 🙂

Våren är tiden då allt händer känns det som. Toppen på isberget ser man ju hela tiden, men allt som ligger under ytan vet vi ju inte så mycket om. På ett sätt så ger det mig väldigt mycket tröst att mycket av det som händer är saker som jag absolut inte kan påverka och det är skönt på det sättet att att jag slipper ta obekväma beslut (eftersom andra gör det istället)

Jag försöker tänka att det mesta som uppstår i min tillvaro och som ÄR just saker som jag själv inte kan påverka egentligen är saker som leder mig i en annan riktning än den jag trodde var den rätta. Låter det flummigt? Haha… jaa.. det tycker jag med i och för sig.

Det finns många saker som har hänt under de senaste åren som fortfarande kastar skugga över min tillvaro på många sätt. Vägbulorna har varit många. Så många att numera ser jag dem nästan som utmaningar och tänker mest att det blir intressant att se var detta leder mig denna gång 😀

Om jag får en motgång så hanterar jag den på ett sätt som passar mig: Jag analyserar den och försöker sen hitta en lämplig lösning. En lösning som ska passa både mig och min familj. Och det roliga är att varje gång jag haft ett STORT väghinder så har jag tagit mig förbi det och det har (nästan) alltid lett mig till något bättre i slutändan. Så kommer det förhoppningsvis att bli även denna gång. Det är min plan i alla fall.

MIn tro på att ”allt som händer har en mening” är fortfarande högst aktuell och nio gånger av tio så ser man meningen efter ett tag. Det kan ta allt från några timmar till flera år, men när man förstår vad meningen med det hela var så infinner sig lugnet.

Och är det något jag behöver så är det Lugn och ro. Jag behöver enormt mycket trygghet i alla kategorier av mitt liv. Jag behöver trygghet hemma, på jobbet, med familjen, med mina vänner… Ja, i hela tillvaron faktiskt!

Vi lever här och nu och jag har ju lovat mig själv att bejaka MIG och vad som är viktigt i MITT liv. Och det som är viktigt för MIG kan vara en struntsak för någon annan och även det accepterar jag. Ibland går det inte att kompromissa och då får man säga tack och Hej och ibland kan det vara lika bra! För det leder alltid till något bättre på sikt.

Livet är ju så… Man möts och man skiljs. Förhoppningsvis så har man lärt sig något av varandra och det ska man vårda. Människorna som finns hos mig idag kan vara borta imorgon och det betyder egentligen inget annat än att man helt enkelt är färdiga med varandra.

Ibland behöver man gå vidare för att nå personlig utveckling och för varje gång det sker så ska man se till att bli ytterligare en bättre version av sig själv 🙂 Annars är det ingen idé haha…

*Deep thoughts*

 

Bildresultat för what happens happens

 

Allt handlar om att gilla läget helt enkelt…

🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.