Dancing..

..with the stars! Efter att ha kollat igenom ca 400 bilder från semesterresan till Kreta (!!) så hittar jag vääääldigt många där lille B dansar! Han är ju uttrycksfull till tusen och jaa, när han dansar så är han så lycklig som han bara kan bli haha.. Det går liksom inte att bli gladare helt enkelt 😀

IMG_0050

Dancing in the airport arrivals!

IMG_0301

Dancing at the poolside!

IMG_0332

Dancing late at night

IMG_0546

Dancing in his pyjamas..

heart

Haha.. underbara ungar alltså! Ja, jag sitter alltså och kikar på några hundra bilder från Kreta och en och annan bild… (kanske till å me TIE stycken..) tänker jag faktiskt lägga ut här på bloggen. Någon sa till mig att jag absolut inte borde dela dessa ögonblick på internet som gör mig lycklig, men där förstår jag inte riktigt resonemanget faktiskt.. Jag kan gärna visa en och annan bild från mitt liv. Det gör absolut ingenting eftersom jag håller 99 procent för mig själv 🙂 Ganska logiskt..

De finns de som gillar min blogg och för dem visar jag gärna en glimt av det som gör mig lycklig. Kanske kan jag till och med få någon annan att må lite bättre också av söta barn, trevlig familjesamvaro och roliga moments?

Jag bju på de 😀

Nåväl, en annan dag så får Ni se fler bilder från min härliga semester… Det lovar jag! Och fram tills dess så säger jag bara:

Ha det jättebra!

IMG_0576

Stackars oss…

IMG_0577

Slut på semestern!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.