Äntligen barfota…

I slutet på sommaren hände det äntligen: Jag kunde gå barfota nästan hela dagen.. Sommaren har ju liksom varken börjat eller slutat och därför var det extra skönt att vara barfota just idag!

Den här dagen har varit så himla bra. Bilverkstaden har bankat till våran bildörr efter påkörningen igår så att vi ändå kan köra bilen tills vi får en ny dörr. Skönt att slippa ha hyrbil med tanke på att bilen vi har ändå är relativt ny. Och vad gäller Jimmies ben så var det såklart lite ömt och stelt idag, men han kan i alla fall stödja på benet och nu är det kollat med röntgen och undersökning av läkare. Bilar går alltid att laga men människor är det ju lite värre med om skadorna blir för stora… Det var en liten rysare igår när han klämdes mellan bilen och bildörren, men idag har vi pustat ut och bara njutit av solen, värmen och varandra! Jag är så glad för att alla är hela och mår bra.

Imorgon sticker vi i alla fall iväg på en heldagsutflykt igen fast ut till havet denna gång. Så otroligt skönt det ska bli.. Förhoppningsvis blir det en till dag utan strumpor och skor 😀

IMG_0971Flottningsrännan i Klabböle.. Perfekt för barfotahäng!

heart

IMG_0919

Mina spänstiga kids!

heart

IMG_0948

Om jag fick tre önskningar så skulle jag önska mig de här tre vise männen… 😀

heart

heart

heart

Okej, det var nog inte så mycket annat jag ville säga ikväll. Jag ville bara berätta om en fantastisk dag och det här med att fylla dagarna med liv, istället för att fylla livet med dagar… rätt stor skillnad när man tänker efter va?!

😉

Ha det bra alla som läser!

*vinkar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.