Nu får de äntligen vara tillsammans igen

Nu får de äntligen vara tillsammans igen

Nu får de äntligen vara tillsammans igen. Jimmies fina mormor och morfar.

Nu har bägge två fallit ur tidens ram och det som finns kvar är barn och barnbarn och barnbarnsbarn som bär deras minne i form av sig själva.

Jag kan se lite av Jimmie i sin stilige morfar och hans mormor var verkligen en vacker kvinna. De kom från Ungern en gång i tiden och nu har de flera släktled runt om i hela landet. Fantastiskt egentligen..

Jag är så glad att mina barn hann träffa Lajos och Magdalena. De var hos oss när Bastian var nyfödd för mer än sju år sedan.. tänk vad tiden går snabbt egentligen och hur en människas liv här på jorden faktiskt går både snabbt och långsamt beroende på vem man frågar.

Det finns i alla fall något extra vackert över äktenskap som varar under nästan en hel livstid.. och något ännu vackrare när när de kan återförenas och få vara tillsammans igen efter att livet tagit slut. Vila i frid och Tack för allt jag har fått tack vare Er två.

heart

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag skulle till och med gå så långt att jag ser Viggo i Jimmies morfar…så nog är dom släkt alltid. Beklagar sorgen, det är aldrig roligt då livet tar slut, men det är ju en del av livet…att det en dag tar slut. Hälsa alla! //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jo de är lite lika faktiskt. 🙂
      Nu är det över och livet går vidare.. allt levande måste ju en dag dö, sån är ju livets gång helt enkelt.
      Någon undrade förresten när ni är hemma igen? Sugen på att ses tror jag. 😀
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.